Gość Ramzes The Great Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Witam, dzis kupuje zasiłke Hunt key z czujnikiem temperatury, wiatrak włacza sie automatycznie, cena 160 zł, powiedzcie czy sie opłaca........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 za 3o0 wiecej masz chiefteca.... :) a to jest jak mniemam 350?? hk to dobre zasilacze,ale przy tej cenie wzialbym chiefteca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Z tą regulacją temperatury w HK to wcale nie jest tak dobrze. Lepiej weź 300 - 360 Chiehteca, najlepiej model z active PFC. Ja jadę na 230W zasilaczu Enlight Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 ale gdzie ja w szczcinie znajde chiefteca ??????? to jest pytanie za 100 punktow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 yyyy moze w jakims sklepie... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertolek Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 na targu, obok takiej staruszki z pietruszka i kapusta maja te chiefteci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 wy macie coś z głową panowie........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 widzialem nowe na allegro ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Witam Chieftec mają w backupie naprzykład, zresztą oni wszystko mogą załatwić, trzeba sie tylko ostro z nimi targować. pozdro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 teraz to ja tesh wiem ze tam maja :D bo bylem tam, maja ciekawa oferte coolerkow po rozsadnych cenach.......a zasilacza nie kupilem, zamowilem cala obudowe chiefteca :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...