galaxy_938 Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Posziadam dwa dyski samsung 3bg i wdc 2.5gb ten samsung ma bb a tenwdc nie mam miałem problebmy żeby zaistalować win 98 na tym wdc ale nie chciał się zaistalować , jak odłaczyłemwdc wszystko chodziło ok. a po podłączeniu błedy , usunęłem partycje dos z niego i założyłem przez fdisk i dalej tak jest co mam robić narazie mam windows na tym 3gb. ale się win rozwali bo ma bb co mam robić ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Zmien temat watku :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 na pewno pomoże ;) . ja miałem problemy z kompem kiedy mój WDC zaczynał się kończyć :). ostatecznie zdechł i problemy się skończyły i teraz mam samsunga SP0612N z serii spin point P80 i jestem zadowolony. może i twój pada już ? u mnie nie mogę sformatować WDC, założyć partycji ani SMART nie przechodzi. po prostu dysk do wyrzucenia i tylko mogę kupić 20 GB z padniętą elektroniką żeby kawałek mojego WDC jeszcze działał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 a może by tak odkręcić proca na fsb 66 lub na 100 ?? wiesz co sie dzieje z PCI i szyną do hadeka chyba mają po 37 ?? po odkręceniu sprubuj go sformatować i ustwiać partycje oraz instalować wina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Jezus maria ,czlowieku, naucz sie sklejac swoje chaotyczne mysli w cos sensownego, do tego nauka pisania by ci sie przydala. Jak dla mnie to taki watek powinien byc usuniety. A tak ,jak masz fsb 83mhz to masz PCI 41,5mhz.To chyba ci wystarczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...