azyl Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Witam Chciałem sobie zainstalować linuxa więc zaczolem sciagac red hat z netu. Sciagnalem joz 1 plyte iso , mam pytanie : czy ta plyte trzeba wypalic na jako plyte startowa czy normalna i jak startowa to czy jko cd czy obraz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Trzeba wypalić jako obraz czyli np. w Nero 6.x.x.x >menu Nagrywarka>Nagraj plik obrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 ale to jest mnostwo plikow i da sie zaznaczyc tylko 1 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 ok joz wiem ( ten plik iso najpierw rozpakowalem i dlatego mialem tyle plikow ... ) dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...