punek Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Witam!! Mam do Was pytanie. Jak sie nazywają te wyrazy które napisałem w temacie? Pamiętam że kiedyś znalazłem linka do strony gdzie było tego od groma :o . Ale adres zgubiłem, :roll: nie pamiętam gdzie go znalazłem :roll: i w dodatku nie wiem jak się nazywają tego typu skróty :oops: . Za odpowiedzi z góry dzięki. Pozdrawiam Punek P.S. Mile widziane linki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 BTW :arrow: By The Way ROTFL :arrow: Rolling On The Floor Laughing Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Rozumiem, że chodzi ci o nazwe tych skrutów - akronimy A jeśli chodzi ci o to co oznaczają to kliknij tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 OT: BTW to ten temat ti IHMO big LOL i Rotfl (no offence punke, just kidding). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 http://www.jfiok.capital.pl/phrases.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...