Markulus Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 mam problem z kompem i to raczej poważny. :cry: ale od początku. do tej pory używałem systemu Windows Me, i wszystko było ok, ale pewnego dnia wystąpił dziwny błąd. zrestartowałem kompa jak tam radzili i stało sie coś niedobrego. otóż wystąpił bład ochrony systemu windows i nic nie dało się zrobić. po przeinstalowaniu systemu było to samo ten błąd i dalej nic. Skopiowałem sobie dane na inny dysk i sformatowałem go. po instalacji systemu działał jakieś dwa dni i znów ten błąd. mianowicie wypisuje mi coś takiego: Nazwa pliku VDD (03) + 00001816 Błąd: 00: 0028: C0231D9E Jeśli ktoś wie co to oznacza to proszę o pomoc. Aha instalowałem też windowsa 98 i to samo. gdyby ten problem był już wcześniej wyjaśniony to proszę o jakiś link bo sam nie mogę wszystkiego przejrzeć (wiecie net tylko w pracy i to przez modem) dzięki z góry za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Zainstaluj sobie windows NT (2000/XP) i zobacz czy nadal bedą problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markulus Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Zainstaluj sobie windows NT (2000/XP) i zobacz czy nadal bedą problemy. ok spróbuje :?: ale jesteś w stanie określić co to może być za błąd bo to tej pory wszystko działało bez zarzutu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 moze to jakieś BETA sterowniki do jakiegoś sprzętu? ale tak jak poprzednik polecam jakiegoś lepszego wina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...