Grisza Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Jestem w tym temacie zielony, mam dysk (20 G) ktory jest w systemie plików Fat 32 ( Win 98 ) - dysk ma 5 % bad sectorów. Zacina sie czasami itd. Kupiłem drugi dysk o tej samej pojemnosci i teraz zastanawiam sie czy jest jakis program do kopiowania obrazu dysków twardych, czy po prostu przegrac z jednego ( uszkodzonego ) zawartosc na drugi?? Czesci plików trza bedzie zmienic atrybuty - z tego powodu mogą byc pozniejsze komplikacje. Jak sądzicie, jest taki program , jak sie nazywa ?? czy po prostu kopioj z c: do e: :) :)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 norton ghost, powerquest drive image i inne ;) /edit: taka literufka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 ...2x... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Jeżeli to FAT32 i win98 to najszybciej bedzie skopiowac dane, chociażby exploratorem. Mozesz równiez uzyc programów typu ghost. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 he he spaciba zapomnialem ze mam nawet ghosta na dysku:) a to jego podstawowa funkcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...