Tomkan Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Problem jest trochę innej natury niż te na forum ale go porusze. Jak mój sąsiad włacza mikrofale to mi się obraz faluje. Może ktoś ma dobrą radę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 A ja na to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Może spróbuj na forum o tematyce AGD :idea: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 buhahah. Nie wiedzialem ze mikrofale moga wplywac na obraz. A teraz maly tescik zrobilem. Wzialem mikrofalowke z kuchni i postawilem obok kompa. Wlaczylem...mija chwila... i nic mi nie faluje. Tylko troche obudowa pofalowala :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Wkońcu to też ma coś wspólnego z kompami ;) Jeśli mikro znajduje się za ścianą to nic na to nie poradzisz :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 W lini prostej jak masz mikrofale i telewiozor daj jakis material metalowy który je odbije mikrofale -powinno pomóc. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...