funfel Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Ciekawostka Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Dzijee sie tak datgelo, ze nie czamyty wyszistkch lteir w sołwie, ale cłae sołwa od razu. ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Ja nie mialem zadnego problemu z przeczytaniem :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 taaa, juz na to kiedys wpadlem :D beka z tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Ja nie mialem zadnego problemu z przeczytaniem :D.Ja też nie. Coś w tym co pisze fumfel jednak jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 widzialem ten sam text tyle ze po angielsku. rowniez problemow z przeczytaniem nie bylo. cos w tym jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 hehe na jednym slowie sie zaciolem ;P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 hhehe niezle nie mam problemow z czytaniem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Ciekawe niewiedzialem. :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 na poczatku jak zaczelem to czytac to nawet nie zalwazylem ze sa poprzestawiane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 no problemo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 hehe na jednym slowie sie zaciolem ;P :Dtiaa..ja też, na 'czamyty' :) sprtyne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 ludzki mozg dziala tak a nie inaczej... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 na poczatku jak zaczelem to czytac to nawet nie zalwazylem ze sa poprzestawiane ;)Dokładnie, ja to samo. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 ja sie kapnolem dopiero na "niaedziłe" co to znaczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 A ja to mam na codzień. Wystarczy forum poczytać ;>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 hehe paranoik ten gostek po lewej to ty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 ja sie kapnolem dopiero na "niaedziłe" co to znaczy :D zacialem sie na tym samym slowie ... i chyba po 10 sek. doszedlem ze chodzi o "nieladzie" :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 hehe paranoik ten gostek po lewej to ty :Dno podobny chyba ze wlosy przefarbowal :P a co do tekstu fajne podoba mi sie hehe ciekawe czy pani od polaka z lo by na dyktandzie to nie przeszkadzalo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 To himen a ten bajer widziałem na JoeMonster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Ja miałem problem ze słowem "ptzosałoe" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 fajne to, nie kapnolem sie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Cekwaie, cekwaie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 No nieeee nie mogę zacząłem to czytać i dopiero w połowie jak dowiedziałem się o co chodzi zobaczyłem ze tekst jest dziwnie napisany, ale i tak nie miałem problemu z przeczytaniem massssa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 heh ale lol, czytalem i zadnej roznicy nie zauwazylem, dopiero jak sie wczytalem w dalsze posty to skapnolem o co chodzi :D zarabiste :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Mocne :D i prawdziwe też nie miałem problemu z przeczytaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 :) znam to :) dostalem w mailu :) calkiem dobre, ale teraz sprobojcie czytac powoli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Ej, no, dobre! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Oczywiście że tak jest bo gdyby nie było to wiekszości userów tego forum niemożna by przeczytać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 W mrode! jak pzrecyztleam potsy ponziej prwieszego, to zjarazlyem o co begia. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...