Zoltar Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Adam szok... O kurna 1 mega za 150 zł ? :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 ze ja mam lepiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Adam oferta jest dobra, tylko, ze Dialog nie jest w kazdym miescie - powiem inaczej :/ jest w niewielkiej ilosci miast :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 BTW Yeti, nie wiedzialem, ze w Pulawach taki necik zadupisty jest :] moja rodzina jest z Pulaw i czesto tam jestem :] ale o takim necie nie slyszalem :] z reszta na jakiej zasadzie jestes podpiety, tzn. przez co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 mam dialog i tylko czekam na ten xdsl(dsi) ale to nie bedzie 1 pazdziernika no chyba ze sie myle pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...