ParanoiK Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Baaaa :>>> i strzał... potem piłka robiła kolejne 3km a bramkaż skakał na 40m w bok ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 hehe na kazie znalazlem mp3 z daimosa :) i jakis filmik ktory 700mb ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 uuuu... film będę musiał zassać ;]]] A ja ostatnio znalazłem czołówkę filmową z yattamana ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 pomylka daimos jest na emule wiecie co znalazlem na poloni1 o 7 rano Gigi jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Szkoda, że nie mam tv ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 hah :) a znacie cos takiego jak Tygrysia Maska?? :] to byl film :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 tiiiiiiigre, tajger man, tiiiiiiiiiigre tajger men ;]]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlakus Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 A Krolestwo kalendarza pamietacie, to bardzo podobne do Yattamana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 hah :) a znacie cos takiego jak Tygrysia Maska?? :] to byl film :]jak moglem zapomniec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 No a Pani Łyżeczka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Nie nooo wy sie smiejecie, a Tygrysia Maska byl naprawde wypasiony :] ma moze ktos jakies ripy z tego (no wlasnie czego? co to za gatunek??). A pamietacie jak Tygrysia Maska na ringu zawsze wykanczal swoich przeciwnikow?? Mial jakis specjalny cios z lokcia. :] ohh pamietam jak to sie ogladalo :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Też szukam ripów :>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 No to były czasy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Nie nooo wy sie smiejecie, a Tygrysia Maska byl naprawde wypasiony :] ma moze ktos jakies ripy z tego (no wlasnie czego? co to za gatunek??). A pamietacie jak Tygrysia Maska na ringu zawsze wykanczal swoich przeciwnikow?? Mial jakis specjalny cios z lokcia. :] ohh pamietam jak to sie ogladalo :} Czy my pamiętamy ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Pepperoni :] jestes moim bogiem :] masz tego wiecej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Niestety nie ale myślę że też spróbuję poszukac czegoś na p2p. A nóż , pani łyżeczka się uda ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 http://www4.airnet.ne.jp/pancra/tigre/ Na kolana ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 ha ha ha :] a Pani Lyzeczki nie znam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 hyhyhy a ja kurde namawialem rok starszych na kablowke zeby yatamena ogladac i kurde jak zalozylismy to juz sie skonczylo :P ale zato do dzis ogladam strusia pezdiwiatra mik mik -----------------> :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 strus pedziwiatr to troche inny klimat, ale i tak pelny wypas :] w ogole proponuje przeniesc temat na osla, zeby go nam nie usunelo :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Jak przeniosę to zaraz mnie będą zjeść chcieli ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Jak przeniosę to zaraz mnie będą zjeść chcieli ;]no co ty przenoś i to zaraz :) a tytooł topica może być "grezgowki z tv rondo" tigre man (niezapomniane 100 kopniakow na minute ) kpt hawk (tygrysi strzał bracia toszibana. obrona karate wakaszimazu czy wakabajaszi ...?) gigi (białe majteczki i wszystko jasne :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Dobra, ale na twoją odpowiedzialność ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 mialem jakies 5 lat i w TV (byly 2 progsy lol) leciala ZALOGA "G" ..i zamierałem z wypiekami na twarzy :)...to byla kreskowka...heheh.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 mialem jakies 5 lat i w TV (byly 2 progsy lol) leciala ZALOGA "G" ..i zamierałem z wypiekami na twarzy :)...to byla kreskowka...heheh.. nie przypominam sobie tego . o czym to było i na jakim kanale leciało ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 mialem jakies 5 lat i w TV (byly 2 progsy lol) leciala ZALOGA "G" ..i zamierałem z wypiekami na twarzy :)...to byla kreskowka...heheh.. nie przypominam sobie tego . o czym to było i na jakim kanale leciało ? a ile masz lat? bo gdy ja mialem 5 lat, to byl 1980 rok :wink: ...i lecialo na TVP2..w niedziele z ranca o czym to bylo..hmm...za bardzo nie pamietam..pamietam klimacik.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 mialem jakies 5 lat i w TV (byly 2 progsy lol) leciala ZALOGA "G" ..i zamierałem z wypiekami na twarzy :)...to byla kreskowka...heheh.. nie przypominam sobie tego . o czym to było i na jakim kanale leciało ? a ile masz lat? bo gdy ja mialem 5 lat, to byl 1980 rok :wink: ...i lecialo na TVP2..w niedziele z ranca o czym to bylo..hmm...za bardzo nie pamietam..pamietam klimacik.. :) i wszystko jasne ja dwa lata pozniej przyszedłem na świat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 heheh az sie lezka w oku zakrecila :D gigi latrotola i biale majteczki :lol: tsubasa,misaki i okragle boisko - wakaszimazu i kodziro 8) - tego sie nie zapomni !! co do tygrysa to za duzo tam bylo przesadnej brutalnosci jak na bajke :P - ale tez wymiatal :P no i "trojka drombo" w yattamanie i te koncowe teksty o blagania zeby ich nie zabijal a potem i tak [ciach] ... :lol: poprawcie mnie jezeli sie myle - ale byl tez "yatodetaman" alternatywna ale bardzo podobna bajka do yattamana ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Coś takiego jak yatodetaman było. Tylko za dobrze nie kojaże czy to była odzielna bajka ale chyba tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 to byla oddzielna bajka ale chodzilo w niej praktycznie o to samo ... jak dobrz pamietam :D kojarzy mi sie jakis koles ze szpada - yattaman / yattodetaman :? :roll: ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...