MasheX Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 myslicie ze warte to jest 95zl? +3.3V - 20A +5V - 40A +12V - 16A -5V - 0.5A -12V - 0.8V +5VSB - 2A no i qrde.. PFC w codegenie??!! ktos to ma? w searchu nieznalalem zadnej opinii na temat tego zasilacza wiec pytam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Ja mam codegena 400W ale bez stabilizatora. Spisuje sie niezle. Parametry odpukac lepsze niz polowa ludzi z chieftekami 360W. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Codegen Kaeresa jest wyjątkowy, to taki "biały kruk" na forum :wink: Kliknij Szukaj i wpisz Codegen - i wszystko jasne. 400W za 95 zł, naklejają te naklejki gdzie popadnie i na co jest zapotrzebowanie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Ja też mam tego codegena 400 z pfc jest wart tej kasy ,ale przy napięciu 1.9v na cpu pada. Twój wybur. Zbierał bym na twoim mieiscu na coś lebszego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Codegen Kaeresa jest wyjątkowy, to taki "biały kruk" na forum :wink: Kliknij Szukaj i wpisz Codegen - i wszystko jasne. 400W za 95 zł, naklejają te naklejki gdzie popadnie i na co jest zapotrzebowanie :lol: Sarkazm nie potrzebny :P Po prostu mam odchylki o gora 1-1,2% przy napieciu 3.3V Przy 5V max 0,6% Chodzi juz tak od pol roku i spox. Moze kiedys sie sypnie, moze mi rozwali sprzet na amen to powiem o moim codeshit shit. Byl po prostu watek o odchylkach w zasilaczach i wypada niezle na tle 3x drozszych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pe.Pe. Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Mam taki zasilacz od 2 miesiecy i trzyma bardzo dobrze napiecia. Sprzetu mam sporo. Testowalem tez przez 2 tygodnie u siebie radeona 9500 pro 128MB mocno podkreconego i napiecia bardzo stabilne. Ogolnie polecam za ta kase. Wczesniej przez 6 miechow mialem codegena 300W i takze swietnie trzymal napiecia nawet po OC ale przez przypadek trafil mi w rece ten 400W i go sobie zostawilem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasheX Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 ok. :D dzieki za info :> nie pozostaje mi nic innego jak go kupic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 a co soadzice o zasilaczach firmy Q-TEC 400W za 140zł??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 a co soadzice o zasilaczach firmy Q-TEC 400W za 140zł??? BYLO :P gdzies (jak znajde to dam linka) czytalem ze zmierzona moc tego zasilacza wyniosla okolo 270W czyli nic tylko brac * :lol: * cynizm - jakby ktos byl ynteligetny inaczej i nie zaskoczyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 a co soadzice o zasilaczach firmy Q-TEC 400W za 140zł??? BYLO :P gdzies (jak znajde to dam linka) czytalem ze zmierzona moc tego zasilacza wyniosla okolo 270W czyli nic tylko brac * :lol: * cynizm - jakby ktos byl ynteligetny inaczej i nie zaskoczyl Nawet gdzies na forum fotki flakow Q-Shita byly. Tez sie kiedys napalilem, ale szybko mi przeszlo :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Za kilka dni dostane kase i nie wiem co zrobic: Czy kupowac bude Chiefteca MX-01SL-D z zasilka Sirtecha 360W czy kupic jedynie (bez budy) zasilke Anteca TruePower 380W. Mam problem bo buda ktora mam teraz jest juz strasznie zniszczona i najchetniej bym bral tego chiefteca ale nie wiem czy dolaczony zasilacz dobrze uciagnie mojego sprzeta. Myslicie ze ten zasilacz z budy (sirtech) bedzie dobrze trzymal napiecia? dodam ze nie mam zamiaru rozbudowywac kompa o nowe czesci (no moze dodatkowe 512 ram :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 rocky-> bez dola uciagnie bierz pod uwage co zamierzasz ew. zmienic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Mam zamiar sprzedac moje tanie pamieci jakiemu burakowi i kupic sobie Kingston HyperX DDR 512Mb 370MHz CL2 5,4ns 184-pin mam tez zamiar krecic proca i grafike. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...