spiryt Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Mam dysk 120GB pod WinXP podzielony na parytcje: 5 GB NTFS (system) 110 GB NTFS (aplikacje) 2 GB FAT 16 (SWAP) Na partycji FAT 16 jest ulokowany SWAP oraz pliki tymczasowe IE Mam pytanko czy można a jesli tak to jak to zrobic by katalog TEMP, logi i inne smieci byly zapisywane na innej partycji niz systemowa. Na patycji SWAP mam zapisane SWAP 768MB i temp z IE 170MB, pozostaje ponad 900MB na inne smieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 :arrow: tweak-xp pro tricks and tweaks / system folders Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Temp >> Wlasciwosci systemu>zaawansowane>> Zmienne srodowiskowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Dzieki za podpowiedz. Wczoraj zmienilem HDD i własnie koncze konfiguracje Windy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...