Gość Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Pomozcie jak mozecie. Wlaczam filmik i nie ma dzwieku. Wgrywam nimo, jest juz dzwiek, ale sie obraz <span style="color:red;">[ciach!]</span>.... Kurcze juz nie mam sily. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Sprawdz czym jest zakodowany dzwiek i zainstaluj sam kodek audio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 po prostu odinstaluj nimo i zainstaluj divx 3.11 i zastap kodek audio jak sie zapyta! powinno pomoc... daj znac potem:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Ale wlasnie nie wiem czym to sprawdzic, bo nie pisze jak biore wlasciwosci... A chcialem sobie jakis filmik dzisiaj zapodac. UPDEATE : Zrobilem juz. Zainstalowalem jakies inne kodeki niz nimo i jest i obraz i dzwiek ok! Dzieki, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 jak chcesz sprawdzic to: g-spot lub ... hmmm nie pamitam:-) divx costam:-) off-topic:-) kurde, jak zajebiscie forum dzisiaj chodzi. niecala sekunda i mam:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Co do forum to dziala naprawde elegandzko : peace dla chlopakow. A drugie to podziekowania dla was, bo naprawde szybko udzielacie odpowiedzi. Juz wiem to od ponad roku, ale tak wspominam :) Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...