Pabloo Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Cześć!! Mam pytanie :?: : Ostatnio kupiłem sobie nową klawiaturę multimedialną (tracer trk 23MTA). Zainstalowałem z dyskietki sterownik i wszystko chodziło dobrze do pierwszego zmaknięcia komputera. Po ponownym włączeniu okazało się, że komputer nie włącza sie prawidłowo gdyż wyskakuje komunikat "BŁĄD KLAWIATURY LUB JEJ BRAK" - oczywiście po angielsku. Mam do wyboru dwie opcje klawisz F1 lub Del. Kiedy nacisnę F1 to komputer sie włącza klawiatura chodzi ale bez klawiszy multimedialnych (sterownik znika). Czy to wina BIOS-u czy klawiatury. A może inna?! Proszę o pomoc!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 1. Jaki system, i czy prawidłowe drivery, tj. do tegoż systemu. 2. Po instalacji driverów, przed rebootem z panelu sterowania usuń klawiaturę i dopiero reboot. Powodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Cześć!! Mam pytanie :?: : Ostatnio kupiłem sobie nową klawiaturę multimedialną (tracer trk 23MTA). Zainstalowałem z dyskietki sterownik i wszystko chodziło dobrze do pierwszego zmaknięcia komputera. Po ponownym włączeniu okazało się, że komputer nie włącza sie prawidłowo gdyż wyskakuje komunikat "BŁĄD KLAWIATURY LUB JEJ BRAK" - oczywiście po angielsku. Mam do wyboru dwie opcje klawisz F1 lub Del. Kiedy nacisnę F1 to komputer sie włącza klawiatura chodzi ale bez klawiszy multimedialnych (sterownik znika). Czy to wina BIOS-u czy klawiatury. A może inna?! Proszę o pomoc!! Tez mam prblemy z multimedialna klawa Tracera - klawisze shift i enter chodza ciasno i ciezko jak cholera :(.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...