hubiii Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 hi wlasnie przyuwazylem na karcie zworke w sumie dwie sa .. w instrukcji nie ma wzmianki o nich .. czy ktos mi powie do czego one sluza ? tnx :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Spróbuj wrzucić w google: "nazwa karty+producent+jumpers" a może się dowiesz. BTW. musisz sobie jeszcze raz podpis wymyśleć, ale wcześniej poczytaj regulamin. No offence -- that's the rule. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 tez je mam , dipy.Nigdy sienie zastanawiałem do czego są i mam to gdzies :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubiii Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Spróbuj wrzucić w google: "nazwa karty+producent+jumpers" a może się dowiesz. BTW. musisz sobie jeszcze raz podpis wymyśleć, ale wcześniej poczytaj regulamin. No offence -- that's the rule. ok ;) tnx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Jedna ze zworek to pewnie ustawianie PAL bądź NTSC na wyjściu telewizyjnym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...