jonas Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Pytanie lamerskie, autor też lamer, tedy jeśliś zniesmaczon, przechodniu, żenująco niskim poziomem wiedzy (to nawet nie podłoga, to piwnica) nie marszcz nadobnego lica gniewem i nie trudź się odcyfrowywaniem tego bełkotu poniżej. Ad rem - jest karta graficzna jak w temacie. Ma z tyłu taki dynks do monitora i drugi, okrągły i podziurawiony w kilku miejscach. Komp, gdzie wzmiankowana karta tkwi nie jest mój, tedym nie przyjrzał się dokładnie i nawet nie wiem jak fachowo nazwać to drugie gniazdko. Tak czy inaczej wyimaginowałem sobie doprowadzić tam sygnał z widziaja i za pomocą stosownych wirusów czy też kodeków od MacIntosha albo Atari oglądać na kompie szoł z Michałem Wiśniewskim na Polsacie albo strzelającego z du.py Tomasza Lisa razem z jego Tefałenem. I wreszcie jako klijjjent mam prawo wiesieś osochoziii - co i dlaczego takie drogie trzeba mieć, by wprowadzić te niecne zamiary w najnamacalniejszą rzeczywistość? Jakieś schematy niezbędnych kabulków, cwane pdfy po holendersku, kalumnie i potwarze oraz "szukaj, było"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 To o czym piszesz to prawdopodobnie TV - out , czyli D.u.pa. z tym co planujesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 A jest coś co ma TV-in? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Tak i nazywa sie tuner telewizyjny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 To co masz dziala w odwrotna strone 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Fakt to jest Tv-out, a ty potrzebujesz Tv-in, ale i tak rzuce schematem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Narobię pod siebie ze szczęścia, trzy odpowiedzi i nikt mnie nie opieprzył, że było :> A za ten tuner to, prawda tego, mnogo ciaćków wołają? I są jakieś typy szczególnie godne uwagi i gotówki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...