Gość Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 po przesiadce z WinMe na XP pro znikla mi stacja dyskietek w winie...czy tzreba cos wprowadzic do rejestru zeby sie pojawila znow???thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Sama z siebie zniknąć nie powinna. Moze ci sie tasma odłaczyła lub zasilanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 od razu znikla czy po jakims czasie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 od razu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 sprawdz tasme zasilanie i bios, sama z siebie nie powinna zniknac. zainstalowales wszystkie drvs od mobo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 u mnie jak znika FDD to w 100% jest jedna przyczyna : zapomniałem podpiąć taśmy po dłubaniu w kompie (zworka od cler CMOS blisko). sprawdź tasiemką, kabelek z prądem i ustawienie w biosie. win XP ma swoja wady ale dyskietki raczej działają ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 nom albo pospiesznie podlaczysz odwrotnie tasme i caaaaly czas swieci ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 dobra frajer ze mnie :lol: :wink: :lol: :wink: jak dokladalem przy okazji instalacji wczoraj xp'ka dysk to widocznie pociagnalem za mocno i kabelek od zasilania wypadl(normalnie to nie mozna go wyjac a teraz skubany sam wylecial) i dopiero teraz sprawdzilem...ok thx za wszystko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...