Mate Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Nowe topy do Crystali i nowe dwa do GPU. http://f.heh.pl/viewtopic.php?t=673 Jak sie wam podobają ... zdjecia robocze ale juz od czwartku dostepne w sklepie (Crystale z nowym topem) Te dwa topy to na GPU - pierwsza odsłona - róznież niedługo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 calkiem fajne i rozwiazany problem roznego rozstawu dziurek na kartach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 fajne i pomyslowe sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Pomysl nie glupi... Ale mam pewna uwage bloki bez przrobki raczej sie na Radeony 9700 i wyzsze nie nadaja. Nalezy pamietac o tym shimie na VPU, o tym, ze samo jadro jest nieco nizej niz ten shim :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Spokojnie .... nie widzieliście jescze spodów... miedzianych... :) One na pewno na radka bedą pasować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 ladnie :D jesli mozna wiedziec to topy sa z poliweglanu czy z pleksy, oraz czy sa ciete tradycyjnie czy laserem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDuży Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Jak sie wam podobają ... zdjecia robocze ale juz od czwartku dostepne w sklepie (Crystale z nowym topem) Te dwa topy to na GPU - pierwsza odsłona - róznież niedługo. Witam, moze glupie pytanie ale... :) Czy te topy na GPU nie sa zbyt powycinane zeby byc dostatecznie mocne? Na oko tam jest ledwie pare mm na koncach tego dlugiego wyciecia... Jesli bredze prosze o nawrocenie :) PS. Happy Wave w1 user ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 spokojnie .... to wersja beta... teraz prowadze testy zniszczeniowe podpieram na końcu i badam jak sie wychyla/peka.. zobaczymy przy ilu kg trzaśnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDuży Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 spokojnie .... to wersja beta... teraz prowadze testy zniszczeniowe podpieram na końcu i badam jak sie wychyla/peka.. zobaczymy przy ilu kg trzaśnie OK, kto pyta nie błądzi :) Dzięki, Mate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Fajne te topy. Zobaczymy jak sie sprawdzą w praktyce. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Mate a jak wy polerujecie te topy ? chodzi mi o miejsca cięcia. zawodowe te topy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 tak jak Popixs - termicznie, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 :arrow: bardzo fajne te topy. moze wymyslisz jakis top na blok wodny chipsetu pod i865/875? bede chentny na zakup takiego rozwiazania. tym czasem, czekam na bloki wodne na hdd twojej produkcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 na czym dokładnie poelga cięcie termiczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Mi takze sie podobaja ^^ maly OT, czy mozecie ewentualnie wykonac do mojego fc "top" ? w zasadzie bylby bardzo podobny do tych co prezentujecie ale w srodku inaczej wyciety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 A mi sie one szczerze mowiac srednio podobaja, jak dla mnie lepiej miec kilka mniejszych topow, uniwersalnych tylko dla pewnej mniejszej grupy kart/ukladow, anizeli jeden / dwa tak uniwersalne jak sie tylko da. Szczegolnie problemy sa w przypadku mostkow pd, ktore maja przestrzen wokol siebie czesto ograniczona kondensatorami i innymi scalakami. Podobnie z kartami graficznymi i ew. radiatorami / blokami na pamieci. Reasumujac, wole cos takiego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Bardzo ladne i pomsyslowe. Achh :) Co czyni konkurencja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 ;] tak btw to nasze nowe topy na GPU/NB szybka odpowiedz co? ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Jasne Witch ale jak ktoś bedzie zmieniał karte albo płytę to chcąc nie chcąc bedzie musiał zmienić bloczek - z racji jego małej "uniwersalnosci" TJa sie nie sprzeczam i nie zamierzam wdawać sie w dyskusje o wyższości świąt.... Każdy ma swoje poglądy na ten temat i bardzo Was proszę nie wszczynajmy wojny na "poglądy". To userzy zdecydują, jakie rozwiązanie wybiorą. PEACE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 nie stresuj sie mate, jakims dziwnym tonem to piszesz, o jakiej wojnie czego niby mowisz? : D przeciez on tylko napisal "Reasumujac, wole cos takiego", a cala reszta to jego poglady co do uniwersalnosci to wystarczy zamowic inny top ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 popixs coraz lepsze bloki żałuje ż kupiłem wcześniej :> to opiszcie jak tniecie bo ja robie podstawke pod głośniki i by taki fajny kształ łądnie wyglądał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty2001 Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Przeciez ich bloki montowane sa z zamowionych w odpowienych firmach "podzespolow". Top'y robia zaklady zajmujace sie obrobka plexy, szkla akrylowego, poliweglanu, itd. Miedziane elementy (spody) wykonuje slusarz moze ktos, gdzies na jakims uniwerku. Zlaczki / krucce / odpowiednie srubki mozna kupic w wielu sklepach. W zasadzie kazdy z nas moglby cos takiego zaczac robic ale ... i tu niech kazdy dopowie swoje, chlopaki ... GooD LucK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Przeciez ich bloki montowane sa z zamowionych w odpowienych firmach "podzespolow". Top'y robia zaklady zajmujace sie obrobka plexy, szkla akrylowego, poliweglanu, itd. Miedziane elementy (spody) wykonuje slusarz moze ktos, gdzies na jakims uniwerku. Zlaczki / krucce / odpowiednie srubki mozna kupic w wielu sklepach. W zasadzie kazdy z nas moglby cos takiego zaczac robic ale ... i tu niech kazdy dopowie swoje, chlopaki ... GooD LucK. Ale tylko oni robia, i co z tego ? Zacznij robic, pewnie niezle na tym zarobisz :P Powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 trzeba bylo tak odrazu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty2001 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Ale tylko oni robia, i co z tego ? Zacznij robic, pewnie niezle na tym zarobisz :P Powodzenia.Lol Suchy .. siana troche se zjedz - moze Ci przejdzie. Skad u Ciebie ta zawisc, lewa noga z lozka wstales? Po pierwsze "ale tylko oni robia" nie tylko oni zajmuja sie sprzedaza WC rodzimej produkcji - jest kilka osob, firm dzialajacych w tej branzy (od CPC po MCS). Po drugie "i co z tego?", nic dokladnie nic - ciesze sie, iz ktos pobudza rynek w tym kierunku - WC. Nowe pomysly, projekty, ceny to co mnie cieszy. Dojdzie do tego zdrowa, naturalna, niewymuszona walka o klienta co za tym idzie zmiany w cenach aby zachecic go do swojego produktu, promocje, itd ... tylko na tym skozystamy. Po trzecie "zacznij robic, pewnie niezle na tym zarobisz" kto powiedzial, iz zarabiaja oni na tym krocie? Przeciez nikt o zdrowych zmyslach nie pojdzie na poczatku do sklepu i nie kupi frezarki CNC aby wykonac dziesiec, dwadziescia blokow - najpierw trzeba sie wypromowac a pozniej z zyskow mozna inwestowac w narzedzia, maszyny. Dlatego jak narazie robia te bloki z polproduktow zamawianych tu i tam, takie jest moje zdanie (a moze to brak odpowiednich narzedzi, nie wiem). Pomysl jak kazdy inny a czy sie przyjmie, czy sie wybija, czy ludzie beda u nich kupowac ... czas pokaze. Mysle, iz wszystko jest na dobrej drodze aby tak sie stalo - staraja sie. Po czwarte jestem leniem i ogolnie mam to w du***, wole skozystac (zaplacic) z gotowych produktow, ktorych wytwarzaniem zajmuja sie osoby z CFD lub inne, zreszta to nie do konca moja branza. W poprzednim poscie wyrazilem swoj entuzjazm na to co oni robia i osoby im podobne, prosze nie postrzegac go jako nie wiem, podlizywanie sie? Pozdrawiam ... P.S. #1 Robi sie OT ... P.S. #2 Pozno bylo wiec duzo bzdur moglo sie wkrasc ... :wink: mam nadzieje, iz kazdy zrozumie o co mi chodzi. P.S. #3 i jeszcze ktos to za mnie sprzedaje, lol, troche sie mylisz z tym ze niby lezymy i zgarniamy kaske, mylisz sie grubo nawet zaryzykowalbym. Czy to bylo do mnie, bo nie wiem? Jezeli tak to odpowiedz masz wyzej, jezeli nie to niewazne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...