niewiemek Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Jestem szczesliwym posiadaczem GF Ti 2 ale mam plany zakupu Radeona 9500 albo 9600 z wiazku z tym pytanie jaki blok bedzie pasowal na GF a potem na Radeona czytalem o tysz slifach i mi sie wszytko w glowie pomieszala. Czy rozstaw dziurej tez jest standartowy na wszytkich karatach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 OT - Witchhunter ma podobny podpis tylko tyle, że po angielsku i bez błędów. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Grzechu: twój topic napewno pomógl w wyborze koledzie. Big lol dla ciebie. niewiemek: przeważnie wszystkie karty mają taki sam rozstaw otwórów ale zdarzają się wyjątki od tej reguły. Jeśli chodzai o szlify to chodzi o to ze jak założysz bloczek na radeona taki z płaskim spodem a nie sciągniesz takiej metalowej ramki z gpu to niby blok dobrze nie przylega do gpu. Jak to dokładnie jest trudno mi powiedzieć bo na moim radku blok przylegał dobrze bez zadnych szlifów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Dzięki za lola, ale na początku jak byk pisze OT więc... hehe, ale dobra. Wracając do tematu :wink: Tak jak mówi Hipo. A od siebie nie dodam nic bo Radeona nie mam i jeszcze BIG lola V2.0 bzm dosta. HEHE Pozdro i no offence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 " przeważnie wszystkie karty mają taki sam rozstaw otwórów ale zdarzają się wyjątki od tej reguły. " kupa ;p radki maja podobnie do siebie, a gfy maja podobnie do siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 poza tym radki maja shima i mozebyc klopot. o ile mi wiadomo to tylko blok Popixa bedzie pasowal na GF i na radka jezeli chodzi o konstrukcje dna, a z rozstawem otworow sie nei odientuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 pasuje napewno na gfy 4 ktore maja otwory ulozone ukosnie do przekatnej oraz do radeonow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...