Ziober Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Pompka do kupienia tu . parametry podobne do mj 1000. Dziwi mnie jej cena. (tylko89zl). Znajac eheima pompka powinna byc cicha. Wie ktos cos o niej? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 tez mnie ciekawi ta pompa. ktos mial z nia stycznosc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Tez kiedys szukałem i lipa, w akwasklepie też nic konkretnego nie powiedzą ... w końcu kupiłem Eheima 1024 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 :arrow: kiedys rozwazalem zakup tej pompki, jednak nikt z uzytkownikow forum nie uzywal jej wtedy, wiec nie moglem wiele sie o niej dowiedziec. pytalem sie rowniez o nia pracowanika akwasklepu, jednak odpowiedz musiala byc jakias nieciekawa (juz nie pamietam konkretow), poniewaz zdecydowalem sie w koncu na MJ1000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matee Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 ta pompka moze pracowac tylko pod woda.. trzeba by ja uszczelnic.. ale wydajnosciowo nie ustepuje niezatapialnym eheimom. mati Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...