aRKOz Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Mam pytanie o dręczący mnie już od dłuższego czasu problem. Czym mogę podglądac i analizowac dane wysyłane i przysyłane w danej chwili do i z mojego kompa z internetu. Dochodzi u mnie czasem do sytuacji gdzie nic nie robiąc w necie oprócz przegladu www w szegółach połączenia internetowego jest informacja ze z mojego kompa zostalo wysłanych np: 51 113 00 danych a ja kufa nic nie wysylam 8O .PLEASE HELP! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Np. DU meter. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Firewall każdy dobry. DU zlicza tylko ilości danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Anasil 2.2 Demo Najlepszy program w swojej klasie , nasz rodzimy bo napisany przez ludzi z Katowickiej firmy LFE Networks , naprawdę The Best aż dziw bierze że nikt go nie potrafi przebic możliwościami cena orginału trochę zaporowa ,mogli by zrobić jakąś wersje dla ubogich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robocat Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 netlimiter.com amen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eladamari Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Firewall powie Ci co i do kogo wysylasz a net limiter z jaka predkoscia jeszcze. Zainstaluj np outposta i przyjrzyj sie do kogo bedzie bardziej szczegolowo niz netlimiterem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...