marcinek79 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Witam. Jaki program do obróbki wideo mi polecicie - chodzi mi o to, zeby umożliwiał zgranie filmu z urządzenia zewnętrznego (karte tv mam), potem obrobienie - moze lekkie rozjasnienie, poprawienie ostrości, ale głównie wycinanie klatek, moze jakieś ciekawe przejścia miedzy scenkami, podłożenie muzyczki w niektóre miejsca itp... a potem zgranie tego wszystkiego do pliku DivX... Dzieki bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek79 Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Kurcze... nikt nic nie wie ??? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Nie probowales np. VirtualDub? Program ma duze mozliwosci. Napewno wiele rzeczy da sie w nim zrobic. Mozesz uzyc takze Adobe Premiere, Ulead Media/Video Studio, Dr.DivX... jest tego troche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek79 Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Może marudzę, ale chodzi mi o konkretny programik... używałem kiedyś daaawno Uleada (chyba 6) ale z tego co pamiętam on mógł operować na krótkim kawałku filmu, potem trzeba było dogrywać do obróbki nastepny kawałek itd... Moze to wina tego, ze to była scrackowana wersja... :) ale nie sądze... Samo zgranie do komputerka nie stanowi problemu, ale dalsze obrabianie - najlepiej całości jednoczesnie, już tak... Także za kazde nakierowanie dzieki :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 VirtualDab :] ja tam innych niepreferuje poza nim ... ale to kwestia gustu i przyzwyczajenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...