kamien Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 czy plytka taka jak a-trend atc-1030 ktora jest na i430vx obsluguje USB w wersji 1.0 czy moze 1.1 ?? za odpowiedzi z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Przeciez to takie proste wystarczylo otworzyc google.com i wpisac ATC-1030, w najgorszym wypadku znalazlbys to w 15 sekund, w zdecydowanej wiekszosci 5-10 sekund... Chyba wiecej czasu zajelo Ci zalozenie postu. Plyta obsluguje USB, na 100% 1.0, 1.1 - bardzo malo prawdopodobne, ja daje 0,5% szansy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 spokojnie to ja wiem ze obsluguje USB i z googla odrazu pozytek mialem ale nie do konca, posciagalem manuale ale tam nie ma opisanego czy to 1.0 czy 1.1 bo sprawa sie rozbija glownie o to ze chce podlaczyc neostrade a w wymaganiach pisze ze potrzebuje min usb 1.1 tak wiec mam dwie mozliwosci albo kontroler albo za marna kase ta plyte wyrwac... no chyba ze dziala na usb 1.0 bo z co poniektorych postow na roznych forach wnioskuje ze ludzie odpalaja na plytkach z P133 (oczywiscie moze to byc na mvp3 ale zakladam ze ta plytka jest w stylu tej mojej) tak wiec interesuje mnie to czy neo pojdzie na USB 1.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 spokojnie to ja wiem ze obsluguje USB i z googla odrazu pozytek mialem ale nie do konca, posciagalem manuale ale tam nie ma opisanego czy to 1.0 czy 1.1 bo sprawa sie rozbija glownie o to ze chce podlaczyc neostrade a w wymaganiach pisze ze potrzebuje min usb 1.1 tak wiec mam dwie mozliwosci albo kontroler albo za marna kase ta plyte wyrwac... no chyba ze dziala na usb 1.0 bo z co poniektorych postow na roznych forach wnioskuje ze ludzie odpalaja na plytkach z P133 (oczywiscie moze to byc na mvp3 ale zakladam ze ta plytka jest w stylu tej mojej) tak wiec interesuje mnie to czy neo pojdzie na USB 1.0 Wystarczy troszke logicznie pomyslec, skoro nie ma w opisie to znaczy ze nie ma, bo przeciez kiedy istnial USB 1.0 to nie pisano 1.0 tylko USB, gdyby miala obsluge 1.1 na pewno by napisano, skoro Ty i ja nie znalezlismy takiego tekstu to nie znaczy nic innego jak to ze najpewniej nie obsluguje 1.1... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 dobrze mowisz, a ja ciezko mysle z przemeczenia :) ... a tak btw. to moze orientujesz sie jak to jest z neo na usb1.0 bo jak mowilem z co poniektorych postow wnioskuje ze chyba dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 USB 1.0 to jesli dobrze pamietam (ale strzelam calkowicie) to bylo 12 megabitow/s wiec znacznie wiecej niz neo wymaga. Z tego co patrzylem na 1.0 chodza nagrywarki max 8x czyli 1200 KB/s to gdzies w granicach 12 mbitow. Pewnie bedzie dzialac ale to musialbys sie upewnic. Byc moze chodzi tu o nieporozumienie, tzn byc moze to urzadzenie (Sagem) dziala na wiecej niz 12 mbitach, ale wiadomo ze w Polsce tyle sie nie osiagnie, wiec nie wiem w jakim sensie jest to wymagane, czy jest to wymagane w ogole do dzialania, czy do rozwiniecia pelnych mozliwosci tego uzadzenia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 dobra to jest tak usb 1.0 ma 1,5Mb a 1.1 ma 12Mb ale skoro modem i tak daje max 0,5Mb na neo to nie powinno byc problemow z 1,5Mb usb1.0 bo niby sa kompatybilne tylko sprawa rozbija sie o predkosc... przetestuje jutro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 dobra to jest tak usb 1.0 ma 1,5Mb a 1.1 ma 12Mb ale skoro modem i tak daje max 0,5Mb na neo to nie powinno byc problemow z 1,5Mb usb1.0 bo niby sa kompatybilne tylko sprawa rozbija sie o predkosc... przetestuje jutro oooo! dokladnie! wiedzialem ze cos pomylilem. Wiec jest tak jak piszesz no a co do tego sprzetu, trudno powiedziec, ale skoro 1.0 to jest 1,5 mb/s to jeszcze predzej wydaje mi sie ze chodzi o ograniczenia sprzetu, nie ma innej mozliwosci jak sprawdzic i przetestowac! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...