Kubasik Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 nie no mod 1 klasa dać mu voodki :!: hehe, voodka tez byla :) (a dokladniej 100 gram spiritusu dodane przeciwko glonom do wody destylowanej ) :) arthx no to ładnie bendzie ci sie bujał procek :Dheh :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Mozna kupic tusz STABILO do markerow.Nio fakt. Eksperymentowałeś z nim? Ile kosztuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hausner Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 ile kosztuje u DD ten środek do świecenia wody , w pln ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 koszt u DangerDena to 8.99$ (na zlotowki przelicz sobie sam, bo kurs ostatnio mocno sie zmienia, ale w przyblizeniu 40-50 pln), do tego trzeba doliczyc niestety koszty przesylki i ewentualnego VAT. buteleczka ma pojemnosc 30 ml - jest to bardzo duzo, poniewaz tego dodatku potrzeba bardzo malo - zaledwie kilka kropel na np 2.5 litra wody (0.5 cm3 na 2-3 litry spokojnie wystarcza). arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Mozna kupic tusz STABILO do markerow.Nio fakt. Eksperymentowałeś z nim? Ile kosztuje? Ktos juz na forum to polecal. Nie wiem dokladnie ile kosztuje, ale mozesz zamoczyc sam marker (~3-4 PLN) albo kupic tusz (~10-20 PLN). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 wyglada dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 To ja się chyba pobawie z tym tuszem, o albo lepiej - markerem można coś fajnego na szybce namalować i będzie full wypas :D Tylko jak ja to dostane w tym durnym mieście to będzie święto. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 ja to kupilem u Dangerdena, ten UV-Dye - to jest dodatek dolewany do wody w ukladach chlodzenia silnikow i sluzy do szukania przeciekow. moze np w stoczniach to moga miec - ja niestety nie mieszkam na wybrzezu (trojmiasto, szczecin...) pelna nazwa: Dye-Lite , Leak Detection Dye For Engine Coolant. firmy TRACER Products, USA. dodaje sie tego bardzo malo do wody - wystarczy doslownie 5-10 kropli (na 2.5 litra wody) i woda juz ladnie swieci arthx Ciekawe mam w pracy taki proszek (nazywany u nas fluoresceina) ktory sluzy do barwienia wody i ma taki wlasnie jaskrawo zielony kolor - woda bo proszek jest rdzawy, musze sprawdzic jak sie zachowuje w swietle UV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr4g Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 elegancki respect obudowa wogole wypasik a reszta tez miazdzy wlasnie gdzie dales 2 boczne wentylatory z obudowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robocat Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 nie no wogole pelen wypasss 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 elegancki respect obudowa wogole wypasik a reszta tez miazdzy wlasnie gdzie dales 2 boczne wentylatory z obudowy? tks a wentylatorki, razem z tym plastikiem,, do ktorego sa zamocowane - wymontowalem i leza gdzies w kartonie :) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...