walczy Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 ze co 73zeta a gdzie ty go kupywales , u mnie w sklepie po 55zł chodza :D :D:D:D:DD:D:D Przeciez juz za 60zl juz Fell300w kupisz i cos mi sie wydaje ze bedzie duzo lepszy od Codegena300Feel nie lepszy taki sam syf jak Codegen, mój Feel po roku zamiast 3,3 zaczął dawać 2,95 tak z dnia na dzień bez żadnego wczesniejszego spadku, miałem już 3 Feele i z każdym było tak samo a wymieniam je sobie bo w robocie mamy dużo kompów z nimi. a tak w ogóle to mój powrót na forum po kilku miesiącach :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Ja tez niestety jestem "szczesliwym" posiadaczem codeshita, jestem ciekaw kiedy ten killer zabije to co mam w podpisie, czasami zdarza sie ze nie wykrywa hdd bo ten sie nawet nie wlaczyl !!! Ale juz niedlugo bede miec Fortrona 300W, hmmm a moze ktos wie gdzie mozna kupc Fortrona 350W i ile on kosztuje ? twojego sprzetu to CODEGEN nie spali btw. jakci dysku nie wykrywa to podociskaj srubokretem styki we wtyczce zasilajacej :P pomaga :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 ciekawe czy sa jakies PSU produkcji rosyjskiej??? powinny byc one cholerenie ciezkie i cholernie dobre? czy ktos sie natknal na ruski zasilacz moze ???????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Hehe ruski zasilacz :) dobre :) zapewne radioaktywny, albo na siłe :). Miałem codeshita, ale jak kupiłem nagrywarke to zazwyczaj nie startowała stacja LS-120 albo DVD, a po czasie wylały sie kondensatory i komputer zgasł. Kupiłem teraz Chieftech'a 360W i napięcia są o niebo lepsze, a nawet moge bardziej kręcić i dzisiaj moja Celina chodzi nie na 1,7@2,01GHz a na 1,7@2,1GHz. Kumpel miał codeshita i jak sie mu wylały kondensatory to 220V poszło na płyte, dysk, nagryware i DVD, tak że cały sprzęt odszedł do krainy wiecznych łowów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 heh.......ja tez myslalem ze codeshit nie jest taki zly.....dopoki nie zmienilem grafy z gf2 pro.....na gf4 ti ....plus reszta bebechow jak w podpisie..... co to sie dzialo w z tym kompem to nawet dantejskie sceny wygladaja miernie..... musialem cos zmienic i zaczalem od zasilacza.....daleko nie szukalem i zapodalem deer'a..... jest super jak na ta cene .. co do codengena to chyba tam laduja kiepskie kondony ktorych uplywnosc znacznie rosnie wraz z czasem ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 moj codegen utrzymuje moj sprzet w podpisie a jest 300w ;] ale jak widze co wy tu piszecie to lepiej sobie zmienie na chiefteca :] bo zaniedlugo chcialem dorzucic 256ddr, 120GB i gf4ti wiec chyba by nie wytrzymywal ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...