shakur_45 Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 hmm nie moge nagrac przy pomocy nero obojetnie jaka wersja nero plytek 90minutowych ... czyzby ta nagrywara ich nie obslugiwala, a moze musze wgrac nowy bios ?? jesli tak to musze miec do tego jakis progs, bo nie bawielm sie biosem nagreywary jeszcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 www.cdrinfo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 :arrow: overburning w opcjach Nero wlaczyles? jezeli nie, to wlacz i sproboj nagrac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 myslisz, ze tam nie bylem ?? tam jest napisane, ze zapisuje 90 min dlatego nie wiem czemu u mnie nero nie chce :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 myslisz, ze tam nie bylem ?? tam jest napisane, ze zapisuje 90 min dlatego nie wiem czemu u mnie nero nie chce :( A overburning właczałes ?????? LG RULEZZ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 File/Preferences/Expert Features i zaznacz Enable Overburn disc-at-once burning (w Maximum CD length wpisz np. 99min 0sec 0frm). Teraz wypalajac plyty metoda disc-at-once (tylko) bedziesz mogl wypalac wieksze objetosciowo plyty. TEAC rocks !!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 File/Preferences/Expert Features i zaznacz Enable Overburn disc-at-once burning (w Maximum CD length wpisz np. 99min 0sec 0frm). Teraz wypalajac plyty metoda disc-at-once (tylko) bedziesz mogl wypalac wieksze objetosciowo plyty. TEAC rocks !!! :D wlasnie chodzi o to, ze mam te opcje wlaczone ... i na 99 tez ustawione i pomimo tego nie idzie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 File/Preferences/Expert Features i zaznacz Enable Overburn disc-at-once burning (w Maximum CD length wpisz np. 99min 0sec 0frm). Teraz wypalajac plyty metoda disc-at-once (tylko) bedziesz mogl wypalac wieksze objetosciowo plyty. TEAC rocks !!! :D wlasnie chodzi o to, ze mam te opcje wlaczone ... i na 99 tez ustawione i pomimo tego nie idzie ... A co sie dzieje ?? pokazuje ci sie jakas informacja czy co?? , Opisał byś dokładniej LG RULEZZ :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 wgraj nowszy firmware, jak nie pomaga uaktywnienie funkcji oveburning, a jakiej wersi nero urzywasz (zainstaluj 5.5.10.42) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Kup nagrywarke LG :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 jak urzywasz nero 6 to sa problemy z overburningiem potrzeba zainstalowac patcha zeby dzialal... wiecej na ten temat na www.cdrinfo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Nie kupuj nagrywarek LG :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Kupujcie , kupujcie nagrywarki LG :D Tylko LG :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 shakur_45 - a jaki komunikat ci sie pojawia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 shakur_45 - a jaki komunikat ci sie pojawia?? No własnie próbowałem to juz wczesniej wyciagnac od pana shakur_45 i jakos niebardzo mi sie to udalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 hehe kolejna walka miedzy LG vs. Lite-On ... jak obstawiacie kto teraz wygra ;) moze ktos 3 np plextor :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...