postal1 Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 jeśli miałem dysk 4GB i po modowaniu kompa nagle sie zrobiło 2GB z kawałkiem - a po próbie formatowania go zamulił sie na 14% i dałem restart co spowodowało to że już nawet bios go nie widzi to da sie z nim coś jeszczee zrobić ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Juz jak BIOS nie widzi, to moze byc ciezko :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcuser Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Sproboj przelaczyc go na inna tasme czasami pomaga i bios go zobaczy bo jezeli nie to .... R.I.P. niestety :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 moderator - możesz zamknąć ten temat już bo dysk został lekko mówiąc pozbawiony ubrania i teraz słuzy jakiemuś panu za dochód zysku na skupie metali... :( tak to już jest z tymi dyskami... jeden działa 10lat i nic a drugi boom ledwo po 5latach ;) thx ludziska za pomoc ale to już nieaktualne !! POzDRo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcuser Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Ludzie a zaraz Wam wyjasnie dlaczego wszystkie dyski sie popsuja kiedys, otoz ma to wplyw od ilosci wlaczen i wylaczen komputera (resetow teshh) w momencie gdy wlaczamy komputer nasz dysk dostaje "kopa elektrycznego" poniewaz zasilacz jeszcze nie zdazy z ograniczeniem napiecia dla poszczegolnych podzespolow ! ! ! ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 to tak jak z żarówką :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 to tak jak z żarówką :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 trzeba zaraz przy dyskach dać stabilizatory na 12 i 5V to napięcie nie przeskoczy odpowiednich wartości :P (teoria only). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcuser Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 @postal1 - nie musiales 2 razy pisac tego samego posta hehehe a tak na serio ktos wie czy mozna by cos takiego zrobic z tymi stabilizatorami ;)???? ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 można, jaki problem ?? stabilizator przyjmuje napięcia zmeiniające się a daje stałe, chyba że nie zdąży zareagować a tego to już nie wiem. jeśli da radę to można chociaż ten nejlepszy dysk zabezpieczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 ten mój post to ja nie wiem czemu 2x.... :D czasem sie tak dzieje... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcuser Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 jak dasz odswiez to sie tak robi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 aha - thx :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 @postal1 - nie musiales 2 razy pisac tego samego posta hehehe a tak na serio ktos wie czy mozna by cos takiego zrobic z tymi stabilizatorami ;)???? ? Po grzyba jescze jeden stabilizator jak jeden siedzi juz w zasilaczu ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Po grzyba jescze jeden stabilizator jak jeden siedzi juz w zasilaczu ????bo jak mam codeshajs to raczej bym mu nie wierzył jeśli chodzi o jego poprawne działanie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Po grzyba jescze jeden stabilizator jak jeden siedzi juz w zasilaczu ???? bo jak mam codeshajs to raczej bym mu nie wierzył jeśli chodzi o jego poprawne działanie :wink: Spokojnie Codeshajs też ma stabilizatory i niejest taki zły jak sie wielu wydaje, a dolozenie dodatkowego stabilizatora moze pogorszyć tylko sprawe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mocny Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Proponuję znaleźć identyczny dysk i wymienić elektronikę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Proponuję znaleźć identyczny dysk i wymienić elektronikę :) ekhem... czwarty post od góry czytaj 8O ale thx za rade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...