Gość aruś Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Czy ktoś posiada zdjęcie zielnej obudowy chiefteca? Chodzi mi o ładne zdjęcie. Chciałbym zobaczyc ten kolor, ale nie na zdjęciu reklamowym Czy obudowa chiefteca ma 99 miesięcy gwarancji ? (tak wyczytałem ale nie wiem czy to nie literówka) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 zielona ? chodzi Ci o obudowe z serii plastic czyli apollo ? jeśli tak to kolor zielony właściwie jest groszkowy-metalik :] jasno-zielony-mleczny jak kto woli :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aruś Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 DX-01-GND-U Golden green tak ten kolor nazywa producent właśnie dlatego chciałbym zobaczyć jakieś zdjęcie bo każda osoba inaczej widzi ten kolor :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Czy ktoś posiada zdjęcie zielnej obudowy chiefteca? Chodzi mi o ładne zdjęcie. Chciałbym zobaczyc ten kolor, ale nie na zdjęciu reklamowym Czy obudowa chiefteca ma 99 miesięcy gwarancji ? (tak wyczytałem ale nie wiem czy to nie literówka) gdze to wyczytales podaj linka , z tego co wiem to na zasilke jest 3 lata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 jak kupowalem w sklepie angela we wrocku to powiedzieli ze na zasilke jest 2 albo 3 lata ( nie pamietam ) a na bude jest dozywotnio ( przynajmnije dla bx ale dla reszty pewnie tez) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Jest dożywotnia gwara na budę i 3 lata na zasiłkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aruś Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 mi na chieftec.pl odpisali że jest 24 miesiące na zasilacz i 99 miesięcy na obudowe (więc wychodzi ładne osiem lat) A Panowie posiadacze chiefteców macie jakiś zapis na ten temat w dokumentacji? To przecież najważniejsze mieć gwarancje na piśmie Chyba są dołączone jakieś papiery do obudowy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 na mojej karcie gwarancyjnej jest tylko napisane ze obudowa chieftec model wraz z zasilka i 24 m-ce gwarancji , wiecej papierow nie mialem do obudowy ... "instrukcja obslugi " ;-) byla na kartonie z budy , moze na oficjalnej stronie chiefteca jest jakas konkretna informacja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aruś Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Nie ma papierów nie ma life time'a......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 No w sumie na bude to konieczna jest dozywotnia gwara, bez tego ani rusz :wink: Dolaczam sie do pytania bo tez zastanawiam sie nad tym Chiefem zielonym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aruś Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 wierzyć mi się nie chce żenikt nie ma zielonego chiefteca.......... szkoda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...