Krootki Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Witam Ma ktoś może ściągniętą instalkę tego programu (ponad 80MB)? Kurde serwer Zus-u jest tak kurewsko zapchany, że za cholerę nie da się tego ściągnąć :( No a za parę dni musowo mi będzie potrzebny. Jeśli ktoś ma to proszę o udostępnienie przez ftp albo coś podobnego. Proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam, Krootki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 a moze idz do zusu i popros o ten program ja go dostalem od reki zadarmo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Wlasnie...Do okienka informacji sie udaj dostaniesz karteczke do wypelnienia NIP Regon adres firmy i od reki dostaniesz :P Dla ciekawosci kiedys dawali platnika na Mintach jakies pol roku temu 2 tyg temu bylem ponownie po nowa wersje i dostalem na Verbatimie w Slimie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Przy okazji czy komus udalo sie tego platnika uruchomic tak zeby dwa kompy korzystaly z jednej bazy Access, lub wogole uruchomic go z silnikiem SQL? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 odezwij sie jutro na gg , bo nie moge go znalesc jest to wersja 5.01.001 ? bo chyba ta jest najnowsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Ja mam z Rzeczpospolitej - jakiś tydzień temu była dołączona. Poszukaj, może ktoś koło ciebie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...