hardwin Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 mam następujący problem zrobiłem sobie dokument w wordzie, porobiłem w nim tabelki wszystko ładnie działało az pewnego dnia otwieram sobie plik, który jeszcze wczoraj działał OK!!! i co widze?? tabele zniknęły, wszystko jest ciurkiem od góry na dół dam może przykład: Zestaw I Zestaw II Procesor Athlon XP 1800+ BOX 321 zBć Duron 1400 MHz BOX 220 zl PBŹta gBdzwna Asus A7N8X 410 zBćAsus A7V8X-X 300 zBć Ram 2x DDR 128MB PC2700 333MHz aha a na samym końcu informacja typu: Standardowy Standardowy Nagłówek 1 Domyślna czcionka akapitu Legenda Legenda Cherie Cherie D:adamkomp.doc D:adamkomp.doc Unknownÿ Times New Roman Times New Roman Symbol itd itd. nie wklejam wiecej bo nie ma sensu czy ktoś sie z tym już spotkał, zdażało mi sie coś takiego wcześniej ale po ponownym odczytaniu pliku wszystko było OK, jednak nie tym razem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 :idea: Jak nie masz to podczep kompa u kolegi na stałce i uaktualnij sobie OFFICE'a ze strony microsoftu. Ja miałem różne dziwne problemy z tym oprogramowanie i po update'cie większość problemów przeminęło z wiatrem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Dziwne troche bo nie powinny znikać tabele, ale w wordzie 2000 rózne cuda sie dzieją. W Word 2002 nie zauważyłem wiekszości problemów występujących w wersji 2000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 hmmm sprobuje tych updatów ale jak by ktoś coś wiedział to niech da znać dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...