Skocz do zawartości
burro

Dla wielbicieli starych gier//konsol//automatów

Rekomendowane odpowiedzi

Dzies ruszyła moja stronka!

www.emu-shop.prv.pl

Jest to pierwsza staronka, ktora zrobiłem. Jak wam sie podoba ??

Nie chodzi mi tylko o tresc, ale o ogolny graficzny wyglad.....

Dziala wam tam downlaod ??

Bo mi np. na explorerze nie dziala, a na operze dziala.

I ogolnie to zapraszam do korzystanie z mojej oferty :D

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wunat-> są ludzie którzy kupią. Ściągnąć w 2 dni -> http://emu.makii.plstrona istnieje kilka lat, sam ją "odnalazłem" ok. 2 lat temu. Moim zdaniem the best.

A jak na pierwszą stronkę to podoba mi się "zamysł" przestrzenny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stronka nie jest zla aczkolwiek zastanawiam sie kto kupi te plyty ... przeciez to wszystko (i nawet wiecej) mozna sciagnac w 2 dni. Nie myslales zeby jescze dac tam M.AM.E ?

Wiesz.... nie kazdy ma mozliwosc siagania, nie kazdemu chce sie szukac.

Sam (jak jeszcze neta nie mielem) wydalem w podobnym sklepie (tylko duzo drozszym) kupe pieniedzy.... a chetni juz są :D

A co do MAME to narazie stronka rusza z tym co jest... jak kupi powyzej 10 osob to sie pojawi MAME, zwykly game boy, amiga i inne nowe dziay. Narazie nie widze sensu dawac wiecej, ajk ine wiem czy sie w ogole pomysł przyjmie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wunat-> są ludzie którzy kupią. Ściągnąć w 2 dni ->  http://emu.makii.plstrona  istnieje kilka lat, sam ją "odnalazłem" ok. 2 lat temu. Moim zdaniem the best.

A jak na pierwszą stronkę to podoba mi się "zamysł" przestrzenny.

moze i masz racje co do e#d to dla mnie nie jest to dobra strona ale tu chodzi o sprawe pewnego zatargu (ale to dluga historia). A tak BTW to czy Twoj podpis to fragment z Liquid Swords ? (GZA)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

burro-> i interes się kręci, jak ktoś ma modem i uwielbia automaty, konsole etc. - to na pewno będzie mu się opłacać kupienie płytki niż "darcie" w/w z netu. Jak dasz MAME- plus wszystkie jego "mutacje" rom-owe, więcej osób się skusi, np. jak zapodasz Mortala 1,2 - powaga.

wunat-> - kawałek filmu "Shaolin vs. Lama" ściągnąłem z wutangworld.com kieeeedyś. Ciekawe kiedy następna płyta W :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poogladaj obrazki, poczytaj ktutki opis opisujący gry

Krótki pisze sie przez Ó :)

Odstrasz to klientow :P

:oops: no.... powiedzmy, ze literowki ronbie czesto gesto (szczegolnie na klawiturze.... i tam tych bledow naprawde jest duzo (dlatego staralem sie nie rozpisywac.....)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi