Gość Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Witajcie drodzy forumowicze... Zastanawiacie się pewno czemu ja to piszę?ODP jest Prosta TO BYŁBY MÓJ 650 POST ALE DOSTAŁEM BANA I CO ? ZBITA D*PA Ja nie mam nic do moderatorów.(Chociaż jeden to może się na mnie obraził i zablokował GG)Nie mam też nic do forumowiczów. Ale wiele postów było takich na temat: " Flowerman to debil...Flower...to idiota" i tak dalej żyłem normalnie(choć o mojej normalności to juz wielu miało wątpliwości) Starałem się pomagać innym ale moje posty były "omijane" i ignorowane.Więc zrobiłem się wredny i anormalny na potrzeby forum. Przestało mi to wystarczać i wybiłem sie ponad szczyty anormalności i zamieściłem zdjęcie.Za to ban mnie nieco uspokoił i podliczyłem moje posty i wyszło że miałem ich 650 na 4 niezależnych loginach. zeby ktoś się nie shytrzył to niech napisze mój login na kartce i go odczyta od tyłu. I co wydało się. Tak wiec odchodzę ale proszę adminów o to aby mojego tematu nie przenosili na inne forum. Pragnę też aby każdy forumowicz który miał ze mną stycznosć pisemną napisał co we mnie mu nie podobało się. Może kiedys wrócę troche odmieniony?. Tak wiec żegnam wszystkich. Artur "flowerman" Kwiatkowski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 ehhh, kwiatkowi banana??? kto qrde dal mu bana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 AHA PAMIETACIE NASZA PROSBE O GIELDE??? JAK NAS POTRAKTOWALI??? ZROBYM SOBIE NASZ FORUM I NA NIM BEDZIEMY MIEC CO BEDZIEMY CHCIEC!!!!!!! KTO JEST ZA??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Jeśli nie redakcja Tweak.pl to kto inny znajdzie się na puszczanie banów :( :( :( ale pomysł dobry na to forum (tylko czy macie taki server jakim dysponuje Tweak.pl ???) :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Szkoda flowerman ze odchodzisz spoko z ciebie byl ziomek, ale kurna nie rozumieli cie ! Pozdrowienia ! Wszyscy sie na ciebie wydzierali obrazali i takie szmaty, moge sie zalozyc ze to zdjecie wcale ich nie odrazilo, tylko po prostu cie nie lubili. http://tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=4039 - tu macie te wszystkie bluzgi na flowermana On przeciez wprowadzal troche luzu na to forum ze nie bylo takie sterylnie czyste, tylko po prostu DLA LUDZI, duzo madrych rzeczy tez powiedzial. No to zegnaj flowerman. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 REWOLUCJĘ NA TYM FORUM ZROBIĆ TRZEBA !!!!!!!!!!!!!!!!! JAK NIE TERAZ TO NAPEWNO KIEDYŚ SIĘ STANIE TO ŻE UTWORZYMY SOBIE NEW FORUM ,TAKĄ KONKURENCJĘ DLA TWEAK.PL, NA KTÓRYM NIE BĘDZIE BANOWANIA !!!!!!!!! MIAŁEM SEN , W KTÓRYM KAŻDY OVERCLOCKER JEST SZCZĘŚLIWY Z NEW FORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA BELWEDER !!!!! ( UPS.NIE TA KARTKA) :) to tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 qrcze skoro wszyscy tak kochaja flowermana to moze trza mu pomnik jakis postawic co ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Odnosze wrazenie ze pieprzycie teraz jak potluczeni ! Jak flowerman pisal swoje durne i nie na temat posty, to wiekszasc plula na niego i opierdzielala, teraz nagle wszyscy robia z niego qfa meczennika ! Czegos tu nie rozumie !? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 BUHAHA Flowerman swietnie ze cie tu wiecej nie bedzie ! Nie ma tu miejsca dla pojebusow ! Niedorozwinietych bachorow ! Bez poczucia odpowiedzialnosci za swoje slowa i czyny ! Jak dorosniesz i zmedrzejesz to zapraszam zpowrotem ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 BUHAHA Flowerman swietnie ze cie tu wiecej nie bedzie ! Nie ma tu miejsca dla pojebusow ! Niedorozwinietych bachoriw ! Bez poczucia odpowiedzialnosci za swoje slowa i czyny ! Jak dorosniesz i zmedrzejesz to zapraszam zpowrotem ! No i jak mogl sie czuc flowerman slyszac codziennie duzo wiecej takich lub jeszcze bardziej wymyslnych tekstow w jego strone ? Teraz widzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 BUHAHA Flowerman swietnie ze cie tu wiecej nie bedzie ! Nie ma tu miejsca dla pojebusow ! Niedorozwinietych bachoriw ! Bez poczucia odpowiedzialnosci za swoje slowa i czyny ! Jak dorosniesz i zmedrzejesz to zapraszam zpowrotem ! No i jak mogl sie czuc flowerman slyszac codziennie duzo wiecej takich lub jeszcze bardziej wymyslnych tekstow w jego strone ? Teraz widzicie ? Tylko pomysl o jednej rzeczy Kaloryfer : czy te texty to pisali do niego , ot tak ? bez powodu ? Jezeli nie jestes pewny, to polecam wyszukiwarke, jezeli jeszcze sa posty flowermana, to poczytaj je sobie wszystkie na raz najlepiej. "zdrowej" lektooy zycze ! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 No i jak mogl sie czuc flowerman slyszac codziennie duzo wiecej takich lub jeszcze bardziej wymyslnych tekstow w jego strone ? Teraz widzicie ? Za darmo zjebki nie dostawal ! Wiec nie wiem o co wam chodzi ! Zlitowaliscie sie nad biednym Arturkiem ? Moze marco powinien wkleic foty flowermana zpowrotem ? Macie ochote poogladac ? Tylko nie po jedzeniu ? :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 BUHAHA Flowerman swietnie ze cie tu wiecej nie bedzie ! Nie ma tu miejsca dla pojebusow ! Niedorozwinietych bachoriw ! Bez poczucia odpowiedzialnosci za swoje slowa i czyny ! Jak dorosniesz i zmedrzejesz to zapraszam zpowrotem ! No i jak mogl sie czuc flowerman slyszac codziennie duzo wiecej takich lub jeszcze bardziej wymyslnych tekstow w jego strone ? Teraz widzicie ? tak tak ja i wielu innych forumowiczow jestesmy szatanami i pragniemy znecac sie na 14-latkach :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Wytlumaczenie: (dle tych co nie sa w stanie pojac) 1. MODERATORZY - NIE MOGA KASOWAC POSTOW :!: :!: Tylko marco i lisek maja taka opcje ! 2. FLOWERMAN - NIE DOSTAL BANA zkasowano mu tylko usera (konto) poniewaz laczy sie przez modem ! Wiec jak juz sie nauczycie do kogo kierowac swoje posty i co sie stalo z Arturkiem to mozecie sie buntowac dalej ! narazie to smiesznie wyglada ! Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Jak na obecny moment to mowie ze nie jestem za buntem ale wedlug mnie oni xle zrobili usuwajac konto flowermanowi. Mowie to bo niektorzy pewnie sobie pomysleli ze jestem za buntem bo zabieram glos. Ciekawe co maja do powiedzenia Lisek i marco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 REWOLUCJĘ NA TYM FORUM ZROBIĆ TRZEBA !!!!!!!!!!!!!!!!! JAK NIE TERAZ TO NAPEWNO KIEDYŚ SIĘ STANIE TO ŻE UTWORZYMY SOBIE NEW FORUM ,TAKĄ KONKURENCJĘ DLA TWEAK.PL, NA KTÓRYM NIE BĘDZIE BANOWANIA !!!!!!!!! MIAŁEM SEN , W KTÓRYM KAŻDY OVERCLOCKER JEST SZCZĘŚLIWY Z NEW FORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA BELWEDER !!!!! ( UPS.NIE TA KARTKA) :) to tyle :) A Ty Kaczor coś się taki sprawiedliwy zrobił... przeczytaj sobie TU jak się cieszyłeś i flowermana od cieci wyzywałeś... Jesteście dwulicowi... (co poniektórzy... :roll: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Moja opinia o tym kolesiu jest taka :D a co do tych zdjęć to mi się podobały :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Nie rozumiem po co odchodzisz.. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Ja tu za krótko jestem żeby coś wiedzieć. Co to były za zdjęcia o które tyle chałasu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 A MNIE TO WSZYSTKO WQURWIA!~MY PISZEMY POSTY CALY CZAS TO FORUM DZIEKI NAM ZYJE I TWEAK.PL TO MA TYLKO DOBRE FORUM DZIEKI NAM! .TEN SKRYP JEST DARMOWY! MOGLIBYSMY SOBIE SAMI ZROBIC FORUM pt. OVERCLOCKING W POLSCE CZY COS PODOBNEGO!. BO FORUM ZYJE DZIEKI NAM! A NIE DZIEKI REDAKCJI TWEAK.PL! CO WY NA TO ZEBY ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> SOBIE TEN DARMOWY SCRIPT I ZROBIC SWOJE NIEZALEZNE FORUM!. BO REDEAKCJA TWEAK.PL NIE MA DUZEGO WKLADU W TO FORUM OPROCZ UDOSTEPNIENIE SERVERA I DAWANIE BANOW ZA NIC!!!!! Zgadzam się. Administratorzy są do bani ,trudno olać to. flowerman : nie dziwie ci sie ,ale chyba sam troche sobie na to zapracowałeś. Musisz mieć więcej zawzięcia ,spójrz na Kareas'a ten gość co rusz zbiera zjebke i nic sobie z tego nie robi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 REWOLUCJĘ NA TYM FORUM ZROBIĆ TRZEBA !!!!!!!!!!!!!!!!! JAK NIE TERAZ TO NAPEWNO KIEDYŚ SIĘ STANIE TO ŻE UTWORZYMY SOBIE NEW FORUM ,TAKĄ KONKURENCJĘ DLA TWEAK.PL, NA KTÓRYM NIE BĘDZIE BANOWANIA !!!!!!!!! MIAŁEM SEN , W KTÓRYM KAŻDY OVERCLOCKER JEST SZCZĘŚLIWY Z NEW FORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA BELWEDER !!!!! ( UPS.NIE TA KARTKA) :) to tyle :) A Ty Kaczor coś się taki sprawiedliwy zrobił... przeczytaj sobie TU jak się cieszyłeś i flowermana od cieci wyzywałeś... Jesteście dwulicowi... (co poniektórzy... :roll: )heh, prawda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Ja tu za krótko jestem żeby coś wiedzieć. Co to były za zdjęcia o które tyle chałasu??Czy to była ta fotka z "rozwaloną twarzą" ?? Jeżeli tak to było to b. niesmaczne (delikatnie mówiąc).... Co do usunięcia jego konta to się nie zgadzam - może lepszym rozwiązaniem byłoby usuwać jego głupie posty np. takie jak ten z przeróbką aparatu na cyfrowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 ej sorry, ale mi sie wydaje, ze przesadzacie!!!!!!!!! Jezeli tak Wam sie nie podobaja moderatorzy i admini to opuscie o forum!!! Nikt Was tu na sile nie trzyma. I tak jest 1300 userow i forum wytrzyma na 100% bez Was! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Nie widziałem tego, ale jak wyleciał to chyba nie za darmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Widze ze temat umarl szybko ! i bardzo dobrze ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 jak bedziesz ciagle odpowiadal to nie wiem czy tak szybko zginie :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 jak bedziesz ciagle odpowiadal to nie wiem czy tak szybko zginie :)) :oops: hehe wpadlem zobaczyc czy sie cos dzieje :) i nie moglem sie powstrzymac zeby cos napisac ! Dobra to ostatni post w tym temacie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 REWOLUCJĘ NA TYM FORUM ZROBIĆ TRZEBA !!!!!!!!!!!!!!!!! JAK NIE TERAZ TO NAPEWNO KIEDYŚ SIĘ STANIE TO ŻE UTWORZYMY SOBIE NEW FORUM ,TAKĄ KONKURENCJĘ DLA TWEAK.PL, NA KTÓRYM NIE BĘDZIE BANOWANIA !!!!!!!!! MIAŁEM SEN , W KTÓRYM KAŻDY OVERCLOCKER JEST SZCZĘŚLIWY Z NEW FORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA BELWEDER !!!!! ( UPS.NIE TA KARTKA) :) to tyle :) A Ty Kaczor coś się taki sprawiedliwy zrobił... przeczytaj sobie TU jak się cieszyłeś i flowermana od cieci wyzywałeś... Jesteście dwulicowi... (co poniektórzy... :roll: )heh, prawda. Przepraszam ja Was bardzo czy w tym co napisałem jest coś o Flowermanie ? choć od tamtego czasu trochę zyskał u mnie. to jest post na posta o poście o utworzeniu innego forum :) chociaż to i tak dla jaj pisałem bo po co mi inne forum, a poprotestować każdy może :) PROTEST & SURVIVE ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 jak bedziesz ciagle odpowiadal to nie wiem czy tak szybko zginie :)) :oops: hehe wpadlem zobaczyc czy sie cos dzieje :) i nie moglem sie powstrzymac zeby cos napisac ! Dobra to ostatni post w tym temacie :wink: e a nie mowilem znowu sie zaczela niepotrzebna gadka :))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Jeżeli komu te forum nie miłe to zapraszam TuJa do tych którzy tego forym nie lubię naleze.I całkowicie się z niego przeniose na moje a co do skryptu to 20 minut i po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...