Mutos Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Od dłuższego czasu mam problem z outookiem: Zmienia mi nazwe serwera pop3 lub smtp na localhost. Z kolei nazwa użtkownika po tej zmianie wygląda tak: mutos/poczta.piwko.pl (czy jakikolwiek inny serwer) Działo mi się tak od kilku lat, ale jakoś ciągle zapomniałem zapytać. Tak więc - o co tu <span style="color:red;">[ciach!]</span>a chodzi i co zrobić, żeby outlook nie wariował. I nie mowcie, zebym sobie klienta zmienił na tego z netscapea bo to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o straszne (IHMO) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Nie masz przypadkiem zainstalowanego NaV z kontrola poczty e-mail? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 PC-CILLIN. Ale bez atywira też mi tak robił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Było coś takiego niedawno: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=45304. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Było coś takiego niedawno: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=45304.Tam też nie ma odpowiedzi na to pytanie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 E? jeśli go brakuje [pliku msgsc.dll] to w outlook expresie w pozycji pop3 zamiast adresu pop3 serwera wpisuje sie automatycznie localhost i trzeba zmiweniac za każdym razem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Ale u mnie nie jest za każdym razem. Raz zmieni, raz nie. Raz na jednym koncie, raz na innym. Używam czterech kot (o2, interia, piwko i uczelniane) a zmienia mi co jakis czas tylko interie i raz zaszalał z piwkiem. I to jest właśnie dziwne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...