j.h.hudy Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Musze kupic nowy naped cd rom w cenie do ok.100 zeta,ktory mi polecacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Nagrywarke :lol: I to powaznie, dorzucisz 5 dych i masz nagrywarke, to po co kupowac cdrom? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Jesli chcesz cd-rom to Asus http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=627 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 asus 52x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcuser Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Ja takze polecam nagrywarke zbyt mala jest jush roznica zeby kupowac cdka a nagrywarka zawsze ma lepsza korekcje . . .i spelnia role cdromu wiec za okolo 70 zlociszy wiecej kup nagrywarke LiteON'a a jak juz koniecznie kupujesz cdka to : 1. Asus 2. LiteON 3. LG & Teac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Only Asus lub Teac. Wybralbym Teac'a ;) Sam mam Asusa 50x ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Kupiłem aopena tego co w podpisie za 70 zeta z 2lata gwary. jak mierze szybkosc nero speedem to jest ok 41.23 speed Jestem zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 było szukaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!! only ASUS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Kolega jush kupil :P BTW. Szkoda ze nie Teac'a :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 a ja kupilem ostatnio cdroma LG 52x Black i jak narazie nie nazekam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 mialem kilka lat asusa x45 (dalej dziala w innym kompie) powiem szczerze fajniutki naped... troche wolno zgrywa RW... wyminilem go na DVD Liteon... o niebo lepiej dziala jako cdrom od tego asusa.. szybciej zgrywa audio (lepiej), rw, krotszy czas dostepu... swietna korekcja bledow (asus tez ma swietna). polecam napedy LiteON... tanie i bardzo dobra jaosc... wada w tych najszybszych moze byc glosna praca na max obrotach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 nie chce zakladac nowego temtu wiec odswieze troche ten okazalo sie ze moj Teac x40 najpradopodobniej dokonczyl swojego zywota w zwiazku z tym potzrebuje jakies rownie dobrego napedu CD-ROM, cichego i z dobra korekcja bledow. Zdecydowalem sie nawet na Asusa x52 ale po zobaczeniu testu na Xbitlabs znowu nie wiem co wziac :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Lepiej kupic DVD LG x16 http://allegro.pl/show_item.php?item=16473312 - 135 zl .Polecam, u mnie chodzi od pol roq zadnych problemow. I do tego gwarancja 2 lata. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Lepiej kupic DVD LG x16 http://allegro.pl/show_item.php?item=16473312 - 135 zl .Polecam, u mnie chodzi od pol roq zadnych problemow. I do tego gwarancja 2 lata. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Lepiej kupic DVD LG x16 http://allegro.pl/show_item.php?item=16473312 - 135 zl .Polecam, u mnie chodzi od pol roq zadnych problemow. I do tego gwarancja 2 lata. Pozdro jesli mialbym kupic dvd to tylko Toshiby (ale to juz 200pln) a nie jakis LG :wink: ale mi nie trzeba wogole DVD chce kupic tylko CDROMa :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mocny Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Stary Tylko TEAC mam 5 w robocie od 5 lat i dzialają CACY (40x) wiem że teraz jest już 52x (o ile się nie mylę) a nagrywarka to osobny temat. Nie jestem zwolennikiem 2in1 3in1, one się po prostu nie sprawdzają ( a szkoda) ale z praktyki wiem ze lepiej mieć wszystko osobno :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Lepiej kupic DVD LG x16 http://allegro.pl/show_item.php?item=16473312 - 135 zl .Polecam, u mnie chodzi od pol roq zadnych problemow. I do tego gwarancja 2 lata. Pozdro jesli mialbym kupic dvd to tylko Toshiby (ale to juz 200pln) a nie jakis LG :wink: ale mi nie trzeba wogole DVD chce kupic tylko CDROMa :!: Hmm dla mnie z DVD to LG ;] Hmm jak juz CD-roma to jak juz bylo wspomniane - Teac/Asus/Lite-on - Wybor nalezy do Ciebie ... Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Hmm dla mnie z DVD to LG ;] Hmm jak juz CD-roma to jak juz bylo wspomniane - Teac/Asus/Lite-on - Wybor nalezy do Ciebie ... Pozdro tyle to i ja wiem :wink: ale kurcze wlasie nie widzialem bezposrdniego porownania tych trezch napedow :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 asus, :-) ale LEPIEJ cdrw tylko kwestia pieniedzy zostaje do rozwazenia ;-) cdrw natomiast bawilem sie soniaczem po prostu switne maszynka i ne chodzi tu o predkosc ktorej nie mierzylem ale niesamowity komfort pracy - cisza :-) cena ~170pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 moj aopen 56x spisoje sie znakomicie bo nero cd/dvd speed dochodzi mi nawet do 55.38 !!!!!!!!!! korekcja - 5 halas - 4- szybkosc 6 stabilnosc 6 czas dostepu 6 Warto go kopic na gieldzie bo chodza po 70 zeta i daja 2 lata gwary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...