Gość Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Witam! Mam dosc duzy problem, bo rozsypala mi sie tablica partycji. I tu ogromna prosba do was. Czy te dane odzyskac?? Wiem, ze mozna programikiem r-studio, ale go nie posiadam. Moze znacie jakies inne programy. Naprawde potrzebuje to jak najszybciej. Jezeli jest ktos z okolic Szczecina z orginalna, lub pelna wersja tego programu to prosze o kontakt ( nie jest to proba piractwa!! ) Wpadlbym wtedy z dyskiem i bysmy to zalatwili. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Takich tematów jak ten było juz dość dużo. Easy recovery pro, getdataback. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Easy recovery chce zeby mu podac dokladny rozmiar partycji... A tego nie pamietam za bardzo. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 moze partition magic 8 cos pomoze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 A najbardziej pomoze opcja znajdujaca sie na tym forum pomiedzy "FAQ", a "Uzytkownicy" dla ulatwienia powiem, ze nazwa zaczyna sie na "S"... :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Easy recovery chce zeby mu podac dokladny rozmiar partycji... A tego nie pamietam za bardzo. Pozdrawiam to mu zapodaj scan dysku - odzyska pliki, bez względu na to na jakiej są partycji. poza tym lepszym programem jest Disc Commander firmy winternals Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Okay, zaraz zerkne... Mam easy recovery pro 6, mam nadzieje, ze sie nada. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Okay, zaraz zerkne... Mam easy recovery pro 6, mam nadzieje, ze sie nada. Pozdrawiam Użyj najnowszego widziałem na fosi 6.03 pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Easy recovery chce zeby mu podac dokladny rozmiar partycji... A tego nie pamietam za bardzo. Pozdrawiam mi pomogł Get Data Back....moge wyslac z lekarkstwem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...