Skocz do zawartości
player_sct

ECS N2U400A - nForce2 Ultra - propozycja nowego tematu

Rekomendowane odpowiedzi

heh, tu nie trzeba się zastanawiać nad tematem tylko walnąć reckę na 2 strony i samo pójdzie dalej.

sam bym chętnie zmienił chociaż ten brak zmiany mnożnika ..... bo że zmiany napięć nie ma to detal bo to max +5% i tak było g... warte.

cena będzie na pewno poniżej 300zeta, player_ct pisał że w hurcie 250-260 złociszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzis bede pisał recke tego dla OCWorkbench, wiec tutaj też cosik skrobne po południu. na razie do kupienia w trojmiescie, ale mysle ze lada chwila beda to mieli wszyscy dystrybutorzy ecsa. a cena jak juz wspomnialem wczesniej (w innym watku ;) w hurcie w granicy 260 zl netto (plus 22%VAT)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe l7s7a2 raczej to mobo nie pbije, chyba zeby dali czytnik flash :) no i te ograniczenia w oc... montuja jeden z najlepszych chipsetow do oc i tak kalecza plyte, pozbawiajac ja wielu mozliwosci...

BTW. zauwazyl ktos jak malo jest polskich recek l7s7a2? czyzby redaktorzy rodzimych serwisow nabawili sie alergii na polaczenie slow sis+ecs+amd ? w sumie n azachodzie to mobo bardzo sobie chwala...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u nas wszystkie MM itp wciskają klientom K7S5A lub jakieś matsonic zamiast parę złociszy drożej dać porządną L7S7A2. gdzieś trzeba opchnąć stare płyty a lamerzy w polsce świetnie nadaja się na jeleni.

co do ceny .... mnie mija płyta wyszła 150 zeta bo czytnik sprzedałem za 100 zł, jeśli do ECS'a na nF2 nic nie dodają to cenowo nie pobije L7S7A2 ale wydajnościowo nF2 będzie lepszy ale nie warty swojej ceny.

początkowo L7S7A2 kosztowała ok 280 zł i staniała do 220 więc jest światełko w tunelu ..... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...