Ghazi Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Przeglądam sobie forum a tu na górze zamiast odbrze znanej "Sympatycznej przeglądarki" wyskakuje baner nastolatki.pl - portal dla ciebie :lol: Co mi tam. Wbijam. :D Polecam arta http://nastolatek.pl/pokaz.php?a=art&ida=658 szczególnie końcówkę oraz wszystkie komentarze :lol: Ogólnie serwis wyląda jak Teksty z bravo + komentarze z onetu + kłótnie z tweaka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Czyli wszystko co najpelsze z w/w wymienionych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Bekowe :) Ale kilka osób madrze gada ! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 hehe ale bananow bym rozdal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Bardzo głęboki i skłaniający do refleksji portal :lol: śmieszą mnie ci ludzie (metale fe, a nie, bo scaci, ja słucham rege) tak by wyglądała ośla gdyby moderów nie było :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Hahaha :lol: Nie no spas :D A ja zawsze myślałem, że jestem nienormalny... No ale wkońcu 90% kumpli z klasy to tylko o kompach gada 8) Tak pozatym dobrze wiedzieć, że mimo tego iż wymarliśmy to instynkty się zachowały :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Hehe fajna stronka ale bravo nie przebije :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 aaaaaale oni tam maja baner www.tweak.pl... normalnie tweak schodzi na psy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Uwielbiam czytac takie portale jak mi jest smutno. Polecam forum.o2.pl BTW - przeczytalem ten artykul i gosc ma racje - niestety nie umial tego w slowa ubrac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budyn Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Przeglądam sobie forum a tu na górze zamiast odbrze znanej "Sympatycznej przeglądarki" wyskakuje baner nastolatki.pl - portal dla ciebie Co mi tam. Wbijam.Ekhem.... Nastolatek.pl jak juz, bo to co napisales to serwis zdecydowanie inny! :) Ogólnie serwis wyląda jak Teksty z bravo + komentarze z onetu + kłótnie z tweaka Znaczy sie wydajecie slaba ocene serwisu? OK... bierzemy to pod uwage i bedziemy sie starac zeby bylo lepiej, ale nie przeskoczymy pewnej granicy - nasz serwis ma mowic PRAWDE o mlodziezy, a ze ta jest jaka jest - tak wyglada tematyka tekstow w naszym serwisisie. Czekam(y) na nastepne opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 nie no lisek wyluzuj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Chodzi mi o to ze tam jest po prostu niezły burdel .... Masa przeklinania, wszyscy na wszystkich skaczą itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Lol ciesze sie ze humor Wam dopisuje. Jest target jest produkt. Ludzie kupuja brawo = ludzie czytaja = istnieje zapotrzebowanie. Osla momentami tez ma ten poziom a mimo wszystko istnieje. A skad wymiana bannerow? poprostu tweak proboje trafic do roznych targetow. To nie jest serwis niszowy skierowany tylko do komputerowych mastahow. Ambicja jest zeby byl dla wszystkich ktorzy chca rozszerzyc swoja wiedze o komputerach. I dlatego jest i bedzie promowany rowniez w serwisach "mlodziezowych". Bo jesli mam wybierac uczenie przyszlych pokolen przez tweak'a lub przez lekcje informatyki w gimnazjum na ktorym ucza sie przydatnej umiejetnosci "mlaskania" myszka (uklony dla klasykow literatury Polskiej ;))) to wole zeby robili przez ta pierwsza. Dalsze zmiany beda postepowac. To tylko marketing beda glebsze od warstwy merytorycznej. Napewno tweak zacznie rozniez zajmowac sie sieciami ktore budza ostatnio coraz wieksze zainteresowanie i z serwisu stricte o o/c bedzie ewoluuowac w kierunku power-user Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 tak jest poprostu dzisiejsza młodziez (sam nie wieze ze to mówie...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Lol ciesze sie ze humor Wam dopisuje. Jest target jest produkt. Ludzie kupuja brawo = ludzie czytaja = istnieje zapotrzebowanie. Osla momentami tez ma ten poziom a mimo wszystko istnieje. A skad wymiana bannerow? poprostu tweak proboje trafic do roznych targetow. To nie jest serwis niszowy skierowany tylko do komputerowych mastahow. Ambicja jest zeby byl dla wszystkich ktorzy chca rozszerzyc swoja wiedze o komputerach. I dlatego jest i bedzie promowany rowniez w serwisach "mlodziezowych". Bo jesli mam wybierac uczenie przyszlych pokolen przez tweak'a lub przez lekcje informatyki w gimnazjum na ktorym ucza sie przydatnej umiejetnosci "mlaskania" myszka (uklony dla klasykow literatury Polskiej ;))) to wole zeby robili przez ta pierwsza. Dalsze zmiany beda postepowac. To tylko marketing beda glebsze od warstwy merytorycznej. Napewno tweak zacznie rozniez zajmowac sie sieciami ktore budza ostatnio coraz wieksze zainteresowanie i z serwisu stricte o o/c bedzie ewoluuowac w kierunku power-user tylko niezacznijcie zamieszczac porad nt kaszanki ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 nie boj sie zostajemy mimo wszystko vortalem stricte technologicznym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 http://nastolatek.pl/pokaz.php?a=art&ida=645 Artykuł tego samego gościa. Uważam, że bardzo dobrze, konkretnie i prawdziwie napisany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 nie boj sie zostajemy mimo wszystko vortalem stricte technologicznym ;)no wiesz kaszanka to tez w w pewnym sesie technologia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 przeczytalem arta + 80% komentarzy, bo na wiecej nie mam sily.... najbarzdiej wartosciowy nowaczek 22-09-2003 00:34 Ja uwazam tak ze moze niektozi faceci tacy sa ale to i tak nie prawda bo to tylko szpanerzy a jak co do czego przyjdzie to nawet wyslowic sie nie potrafia bez przeklestwa powiem wam tak dziewczyny sa faceci naprawde porzadni tylko chodzi tu zawsze ocos nowego ja wam powiem ze po stosunku z moja dziewczyna sam musze sobie usiasc i dopiero po chwili ja przytulam zrbilem to pierwszy raz pol roku temu wlasnie z nia i powiem wam ze nie robilem tego z zadna inna i sie tego nigdy nie wstydzilem a co do biustu i tylka to nie prawda przynajmiej z tego co ja wiem i z tego co rozmawiam z kumplami kardemu podoba sie co innego a wiezcie mi dziewczyny ze kazda z was ma cos w sobie i jest duzo chlopakow co potrafi to zalowarzyc wiecie co jest najbardziej denerwojace ja znajomi ci mowia ze oj ty to taki ladniutki chlopak a sie szwendasz z taka i tak dziewczyna al eja ja kocham nie musi byc oa miss polski czy swiata dlamnie ona jest najpiekniejsza i oni niech zachowaj swoje zdanie dla siebie bo nawet moj najlepszy kumpel spadl ze schodow jak powiedzial cos o mojej dziewczynie i juz wiecej zlego slowa oniej nie powie pozdrawiam wszyskich i pamietajcie nie lubie szpanerow to oni sa poprostu ciotami ktorzy nie doceniaja urokow rzycia co taki pujdzie gdzie nei uczy sie bo to on piwko sobie zamiast do szkoly lub trawke zapali i on wielki pandlamnie tylko jest to rzalosne ze duzo panienek nato leci a potem zaluje zobaczycie taki kurcze ie dostanie sie na studja pujdzie do wojska a tam go wyruchaja w jego piekny tyleczek jak tak zwraca na niego uwage 3majcie sie dziewczyny i chlopaki wescie sobie to do serca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Wiem ze to nie fair i w ogóle wyjęte z kontekstu, ale nie mogłem się powstrzymać :lol: Ja uwazam tak ze moze niektozi faceci tacy sa ale to i tak nie prawda bo to tylko szpanerzy a jak co do czego przyjdzie to nawet wyslowic sie nie potrafia Sorry nowaczek, ale nie mogę :lol: <rotfl> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Ale LoLek z tego gościa - pierwszy tekst (ten o facetach z maczygami itd.) ściągnął z wstępu do filmu "Życie seksualne ziemian" z Carmen Electrą i jakimś gościem. Nieładnie podpisywac się nie pod swoimi słowami :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Cholera! Poplakalem sie :lol: Czy mozecie nastepnym razem pisac w nazwie topicu "otworzenie grozi smiercia", albo cos takiego? pierwszy tekst (ten o facetach z maczygami itd.) ściągnął z wstępu do filmu "Życie seksualne ziemian" z Carmen Electrą i jakimś gościem. Nieładnie podpisywac się nie pod swoimi słowami Wyobraz sobie, ze nie tylko to... Caly artykul wydaje mi sie dziwnie znajomy (wiedza i zycie), tylko kolo pozamienial niektore wyrazy, zeby bylo bardziej hmmm... "na luzie :?: ". Ktore- pozostawiam wam pod rozwage. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 To już przegięcie :lol: : zryty 08-10-2003 01:10 jak chcecie dobrą tanią fazke to kupcie sobie w aptece ********, to taki lek na kaszel na recepte ale czesto sprzedają bez recepty. w opakowniu znajduje sie 30 małych tabletek zjedzcie wszystkie i czekajcie jakąs godzine na bombe. bardzo fajna faza nie ma zadnych [ciach] na drugi dzien, kosztuje to 5.50zl i macie jakies 7 h zabawy. sprobowałem juz w zyciu wiele swinstwa i uwazam ze jest to lepszen od amfy czy dropali. a wogule to tera najlepsze dla mnie jest ziolo,#,bronxy. Ale zryty beret :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Lol ciesze sie ze humor Wam dopisuje. Jest target jest produkt. Ludzie kupuja brawo = ludzie czytaja = istnieje zapotrzebowanie. Osla momentami tez ma ten poziom a mimo wszystko istnieje. A skad wymiana bannerow? poprostu tweak proboje trafic do roznych targetow. To nie jest serwis niszowy skierowany tylko do komputerowych mastahow. Ambicja jest zeby byl dla wszystkich ktorzy chca rozszerzyc swoja wiedze o komputerach. I dlatego jest i bedzie promowany rowniez w serwisach "mlodziezowych". Bo jesli mam wybierac uczenie przyszlych pokolen przez tweak'a lub przez lekcje informatyki w gimnazjum na ktorym ucza sie przydatnej umiejetnosci "mlaskania" myszka (uklony dla klasykow literatury Polskiej ;))) to wole zeby robili przez ta pierwsza. Dalsze zmiany beda postepowac. To tylko marketing beda glebsze od warstwy merytorycznej. Napewno tweak zacznie rozniez zajmowac sie sieciami ktore budza ostatnio coraz wieksze zainteresowanie i z serwisu stricte o o/c bedzie ewoluuowac w kierunku power-user Nie zrozumnie mnir żle, ale przez taką politykę adminów. Niektóre topiki powtarzją się 20x, przychdzą całekiem zieloniótcy ludzie, wikeszośc userów niewie gdzie jest button szukaj, są pyskówki z moderami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 [...] Osla momentami tez ma ten poziom a mimo wszystko istnieje. [...] Nie zauważyłem :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol: 8) :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 [...] Osla momentami tez ma ten poziom a mimo wszystko istnieje. [...] Nie zauważyłem :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol: 8) :roll:To poszukaj np. takiego topica (jeżeli go nie usunęli), gdzie wymyślano co znaczy skrót LPR. To pamiętam jako jeden z najdenniejszych topiców na forum nawet nie dlatego, że sporo kojarzyło LPR z Rywinem (z powodu R w nazwie) tylko ze względu na ogólny poziom pomysłów, niektóre jak żywcem z forum Piotrcovii. Na szczęście rzadko można coś takiego na Tweaku przeczytać - moderatorzy nie śpią... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 http://nastolatek.pl/pokaz.php?a=art&ida=740 POLECAM DLA PRAWDZIWYCH METALI :PPPPP i komentarz metala - skas znam ten styl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Takie serwisy jak bravo.pl sa spox istnijeja i ok. Od czasu do czasu tam wpadam sie posmiac bynajmneij po to mi sie przydja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...