PRESTON Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 co qpic przy czym chodzi mi tylko o wydajnosc w grach cz bedzie duza roznica?? jednak kupno bartona wiaze sie z kupnem nowego ramu bo mam 512 na 266 a barton lazi na 333 i raczej nie pojdzie a nikt nie jest w stanie mi precyzyjnie odpowiedziec . Wiec prosze o pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowy Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Kto Ci naopowiadał, że Barton nie będzie chodził na 133, to jakieś kompletne bzdury. Barton pójdzie na takim FSB jak mu nastawisz. (patrz podpis) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRESTON Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 ale bedzie wtedy gorzej dzialal niz ten 2400+ cz porownywalnie badz moze lepiej?? help me Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 ale bedzie wtedy gorzej dzialal niz ten 2400+ cz porownywalnie badz moze lepiej?? help me Jak ustawisz mu czestotliwosc taką jak zwykły 2400+ to bartek będzie troche szybszy bo ma 512kB cache !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRESTON Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 no ale wezcie jeszcze pod uwage ze mam plyte glowna solteka drv5 ma ona 333 ale nikt nie potrafi mi powiedziec cz to uciagnie bartona bo ram na 266 1x256kingstone i 2x 128 jakiegos innego ramu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 no ale wezcie jeszcze pod uwage ze mam plyte glowna solteka drv5 ma ona 333 ale nikt nie potrafi mi powiedziec cz to uciagnie bartona bo ram na 266 1x256kingstone i 2x 128 jakiegos innego ramu Płyta ta ma mozliwosc ustawienia fsb 166 wiec bez problemu łyknie bartona 2500+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 no ale wezcie jeszcze pod uwage ze mam plyte glowna solteka drv5 ma ona 333 ale nikt nie potrafi mi powiedziec cz to uciagnie bartona bo ram na 266 1x256kingstone i 2x 128 jakiegos innego ramuJeśli masz wersję nie drv5-c to BARTON NIE PÓJDZIE!!! Te solteki miały coś zwalone i na 166 wogóle nie biegały. Max dla nich to było ok. 152 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 ale bedzie wtedy gorzej dzialal niz ten 2400+ cz porownywalnie badz moze lepiej?? help me Jak ustawisz mu czestotliwosc taką jak zwykły 2400+ to bartek będzie troche szybszy bo ma 512kB cache !! No zalezy w jakich operacjach - cache cachem, ale "zwykly" 2400+ jest wyzej taktowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Wybrałbym zdecydowanie Bartona, ale przy twojej płycie koniecznie sprawdź na stronie producenta czy supportuje te proce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...