Skocz do zawartości
gREG PG

jutro cat'y 3.8

Rekomendowane odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja przetestowalem w aquamarku3

i tak:

catalysty 3.6 wynik : 30500p http://arc.aquamark3.com/arc/arc_view.php?...runID=756946853

catalysty 3.8 wynik : 31300p http://arc.aquamark3.com/arc/arc_view.php?...unID=1398134833

wiec lepiej na nowszych

ogólnie zauwazylem wieksza plynnosc w grafice = wiecej fps

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Btw mowil mi ktos ze zle instaluje instaluje normalnie z pliku exe chyba e to jakos inaczej sie robi jesli tak mzoe zmienei zdanei tylko prosze o instrukcje :)

Zakladam ze odinstalowales wczesniejsza wersje sterownikow i controlpanela przed instalacja nowych. Jesli nie to wszystko jest mozliowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

Btw mowil mi ktos ze zle instaluje instaluje normalnie z pliku exe chyba e to jakos inaczej sie robi jesli tak mzoe zmienei zdanei tylko prosze o instrukcje :)

Zakladam ze odinstalowales wczesniejsza wersje sterownikow i controlpanela przed instalacja nowych. Jesli nie to wszystko jest mozliowe.

Nie zaraz tak zrobie zawsze nakladki robilem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wedle mnie nowe sterowniki sa do du*y. Bankowo na 3.8 Morrowind szaleje. Tekstury sie mieszaja widac wszystko i nic jednoczesnie. Zmiejszylem taktowanie rdzenie w 9100 z 300 na 250 i nic to nie dalo. Textury sie nakladaja, przenikaja albo ich nie ma i g*** widac.

Do d. z takimi inowacjami.

Na 3.7 wszystko bylo OK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi