H@nter_BeaR Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Witam!!!! Zamierzam kupić karte GIGABYTE - ATI Radeon 9000 PRO II, 128MB DDR, TV-out, DVI za 455zł ale nie jestem do konca przekonany czy jest ona warta swojej ceny. Bardzo bym prosił o Wasze opinie na ten temat i o jezeli by takie instniały to propozycje innych kart (wydajniejszych) w tym samym przedziale cenowym. Oto jej parametry: Układ graficzny : ATI Radeon 9000 PRO II <> Taktowanie układu graficznego, MHz : 275 <> Taktowanie pamięci (MHz) : 550 MHz <> Tryb AGP : 4x <> Rodzaj pamięci : 128 DDRAM <> Szyna pamięci, bit : 128 <> Max. rozdzielczość : 2048x1536 x 32-bit <> Dołączone oprogramowanie : sterowniki, Power DVD XP, gry - Heavy Metal F.A.K.K.2, 4X4 EVO, ONI <> Inne szczególne cechy : radiator + wentylator, aplikacja V-Tuner do podkręcania zegara układu i pamięci, zapewnia też sprzętowy monitoring parametrów karty; wyjście TV-out SVHS, wyjście DVI-I, przejściówka DVI na D-sub 15 pin, kabel video SVHS i przejściówka na S-Video <> Obsługa technologii ATI : Charisma Engine II, Truform, Smartshader, Smoothvision, Hyper Z II, Pixel Tapestry II, FULLSTREAM (tv-out), Video Immersion II <> Z góry dziekuję!!!! :lol: PoZdRoFkA :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 musiało by mnie poj.bać żeby za to dać 450zł , za ta cene to only ti4200 a dlaczego-> BYŁO SZUKAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 qrfa 455PLN za 9000 ja za swoje build by ati 9100 dalem 355PLN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 9100 jest lepszy od 9000 pro i kosztuje mniej. ja za taką kasę kupiłbym GF4Ti4200 MSI za 399 bo jest wydajniejszy co najmniej o 20%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 co do sensownosci zakupu zgadzam sie z przedmowcami. Jezeli chodzi o opinie to rok temu mialem taka karte, tylko, ze bez 2 na koncu. Wyposazenie ma ekstra, stabilnosc zorowa, wentylator cichutki i super O/C bo ze standardowych 275/550 szla na 330/660, wydajnoscia troche lepsza od gf3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H@nter_BeaR Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Witam!!! Wszystkim bardzo dziekuję za opinie. Teraz mam tylko taki problem czy <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> cos Nvidi czy Ati bo kumple doradzają mi przejść na Ati (w tej chwili mam GF2 MX400 64M TV-Out (128bit). Widzę ze wy skłaniacie się ku GeForcie 4Ti MSI i jeżeli bym miał go brać to bym miał problem ponieważ tej karty nie ma w zadnym sklepie w mojej "wiosce" Olsztyn i bym musiał kupić ze sklepu internetowego. Czy zna ktoś z Was adresik jakiegoś, w którym by ta karta była bo szukałem na allegro i tam strasznie drogo ją sprzedają (np. jeden za 500 sprzedawał 8O ) :lol: PoZdRoFkA :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 bedzie, ze jestm nie mily, ale tyle razy mlatku bylo pisane, ze w RadAn komputer dostaniesz WSZYSTKO w przeciagu dwni lud dwoch. idz tam do nich i bedziesz mial ta karte na poniedzialek jak dzisiaj zamowia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H@nter_BeaR Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Wielkie dzieki Niemiec bo ja nigdy tam nie kupowałem i praktycznie tylko raz byłem :? . Jeszcze dzis do nich podskocze i zagadam o karcie. :lol: PoZdRoFkA :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...