Skocz do zawartości
H@nter_BeaR

GIGABYTE-ATI Radeon 9000 PROII 128MB DDR,TV-out,DVI- opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!!!

Zamierzam kupić karte GIGABYTE - ATI Radeon 9000 PRO II, 128MB DDR, TV-out, DVI za 455zł ale nie jestem do konca przekonany czy jest ona warta swojej ceny. Bardzo bym prosił o Wasze opinie na ten temat i o jezeli by takie instniały to propozycje innych kart (wydajniejszych) w tym samym przedziale cenowym.

Oto jej parametry:

Układ graficzny : ATI Radeon 9000 PRO II <> Taktowanie układu graficznego, MHz : 275 <> Taktowanie pamięci (MHz) : 550 MHz <> Tryb AGP : 4x <> Rodzaj pamięci : 128 DDRAM <> Szyna pamięci, bit : 128 <> Max. rozdzielczość : 2048x1536 x 32-bit <> Dołączone oprogramowanie : sterowniki, Power DVD XP, gry - Heavy Metal F.A.K.K.2, 4X4 EVO, ONI <> Inne szczególne cechy : radiator + wentylator, aplikacja V-Tuner do podkręcania zegara układu i pamięci, zapewnia też sprzętowy monitoring parametrów karty; wyjście TV-out SVHS, wyjście DVI-I, przejściówka DVI na D-sub 15 pin, kabel video SVHS i przejściówka na S-Video <> Obsługa technologii ATI : Charisma Engine II, Truform, Smartshader, Smoothvision, Hyper Z II, Pixel Tapestry II, FULLSTREAM (tv-out), Video Immersion II <>

Z góry dziekuję!!!!

:lol: PoZdRoFkA :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do sensownosci zakupu zgadzam sie z przedmowcami. Jezeli chodzi o opinie to rok temu mialem taka karte, tylko, ze bez 2 na koncu. Wyposazenie ma ekstra, stabilnosc zorowa, wentylator cichutki i super O/C bo ze standardowych 275/550 szla na 330/660, wydajnoscia troche lepsza od gf3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!!!

Wszystkim bardzo dziekuję za opinie. Teraz mam tylko taki problem czy <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> cos Nvidi czy Ati bo kumple doradzają mi przejść na Ati (w tej chwili mam GF2 MX400 64M TV-Out (128bit). Widzę ze wy skłaniacie się ku GeForcie 4Ti MSI i jeżeli bym miał go brać to bym miał problem ponieważ tej karty nie ma w zadnym sklepie w mojej "wiosce" Olsztyn i bym musiał kupić ze sklepu internetowego. Czy zna ktoś z Was adresik jakiegoś, w którym by ta karta była bo szukałem na allegro i tam strasznie drogo ją sprzedają (np. jeden za 500 sprzedawał 8O )

:lol: PoZdRoFkA :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...