Nighter Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 a no mam sobie taki problem. Mam wina 2000 z SP4 i jak wbijam na czata mi wyskakuje że nie mam Javy. Ściągam to co tam wyskoczy instaluje i nic. nadal to samo. Wiecie może o co chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 uzyj windows update i napewno zassasz jave... plik msjavwu.exe jak nie chcesz przez WU to poszukaj pliku msjavx86.exe na http://www.filemirrors.com/ albo zainstaluj java sun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nighter Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Właśnie tak robiłem ale z tego co wiem to win 2000 jest wbudowana java a w moim chyba nie :) Jave Microsoftu zainstalowałem i spoko coś się skopiwało ale nie działa, zassałem jave suna ale jakiś problem wyskakuje, chybaie niezgodność systemu bo ot jest do XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Może masz wyłaczoną jave w opcjach internetowych w IE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nighter Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 spoko, poszukałem na stronie suna i znalazłem jakąśnowszą wersję i działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...