Skocz do zawartości
sliqe

Czy istnieje taki model ?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam jedno skromne pytanie ... Czy istenije taki GF 4 Titanium 4680 XPTurbo bez oc ? Czy taka nazwa jest rezultatem OC ? :) . Jeszcze pytanko .. czy firma Albatron to dobra firma kart graficznych ?

Prosze o dokładniejsze odpowiedzi .... : )

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem szczerze ze nie znam sie tam jakos super na sprzecie ale mysle ze takiej karty "normalnie " nie ma , a o firmie albatron slyszalem kiedys i nawet nie wiem czy chodzilo o karty graf wiec raczej nie jest to dobra firma .Bo jak by byla dobra to by bylo o niej slychac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem szczerze ze nie znam sie tam jakos super na sprzecie ale mysle ze takiej karty "normalnie " nie ma , a o firmie albatron slyszalem kiedys i nawet nie wiem czy chodzilo o karty graf wiec raczej nie jest to dobra firma .Bo jak by byla dobra to by bylo o niej slychac

no jak się nie znasz to sie nie odzywaj :evil:

ta grafa to o ile sie nie myle medusa ti4200 z zajefajnymi mozliwosciami o/c , gdzies tam czytałem ze z 250/550 poszła na 320/700MHz,

co do firmy to albatron to chyba tajwańska firma , ale na naszym rynku (allegro:) , pojawiało sie duzo egz, ti 4200 tej firmy wadliwych, były tez oczywiście w pełni sprawne za opłacalną cene :), masz do kupienia tą grafę powiedz za ile i czy na gwarze sl!qe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nom mam do kupienia ją : ) za 250 zł max ... ale utarguje się:D . Ale jest jeden minus :( ma bios walnięty ... a flashować nie potrafie :P , chyba , że wyśle do niejakiego Vilq ( pozdro :D) to bedzie działała .

P.S O co chodziło z gwarą ? :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezeli z allegro to nie wierz ze to bios - mialem karte od tego sprzedawcy (za 200 zl) ale uszkodzona byla sprzetowo (zimny lut pod pamiecia)

Co do firmy to jest to amerykanska firma (chyba)

ja bym sie nie pakowal tym bardziej ze jak dobrze poszukasz to kolo 400 zl kupisz nowego z gwarancja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezeli z allegro to nie wierz ze to bios - mialem karte od tego sprzedawcy (za 200 zl) ale uszkodzona byla sprzetowo (zimny lut pod pamiecia)

ja bym sie nie pakowal tym bardziej ze jak dobrze poszukasz to kolo 400 zl kupisz nowego z gwarancja

taiwańska :) , no w sumie tak za 400zł idzie dostan nowego ale ten model medusa się zajefajnie kręci jak tak patrze na jego testy to jest to jeden z najlepszych ti4200

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albatron to bardzo młoda marka - weszla na rynek seria plyt głównych a nastepnie poszeszyla asortyment.

Firme tą załozył jeden z byłych szefów / współwlascicieli ?? / firmy znanej jako GYGABYTE :) zdaje sie po jakiejs kłutni w spóle odszedł i otworzył swój oddział / gdzies o tym czytałem zdaje sie przy okazji jakiejs recenzji - moze na pclab.pl ale nie pamietam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mylisz się niestety ;( , nowa karta tego modelu kosztuje od 600-900 zł :/ blech .. albo ty sie mylisz albo ja znalazłem stary cennik :P

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W uszkodzana bym sie nie pakowal a nowka kosztuje "tylko" http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5815&sid=1

Co do mozliwosci podkrecania to sa super, ale teraz Power by AMD dorwal MSI ti4200, ktora na standardowym chlodzeniu idzie na 320/670!!!! a kosztuje 420zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi