tokoloshe Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 czy ktos moze wie na czym polega 'hardware monitoring (optional)", tak pisze na stronce o tej plycie (http://www.clayton.pl/CVAT217.html) bo jak na razie to mbm podaje mi zupelnie zryte informacje - 82 stopnie, na swiezym kompie po nocy wytchnienia... a no i ten wynik sie nie zmienia :( ??jakies sugestie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 To jest opcja i moze jej nie posiadasz albo nie uruchomiles. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokoloshe Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 wporzo, ale albo jak mam uruchomic (raczej watpie bo przekopalem juz zdrowo bios net itp) albo skad ja dorwac, dystrybutor na mejle nie odpowiada niestety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Czesc Mistrzu :) Wczoraj gadalismy o tym na czacie ;) Tak jak mowilem - Twoja plyta pewnie nie posiada ukladu zbierajacego dane srodowiskowe z podzespolow kompuera. Nie pozostaje Ci nic innego jak kupic jakies zewnetrzne ustrojstwo z czujnikami temperatury, np. takie montowane w szyne 5,25" albo samemu cos sklecic za pomoca lutownicy i paru elementow nabytych w elektronicznym... Albo wymienic plyte (ale nie zdziwie sie jesli Ci sie to nie uda, zeby zmienic dobra plyte na inn trzeba nie lada znajomosci... :?) Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokoloshe Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 dobra plyte? zart? uwazasz ze cvat217 (w ogole clayton) to dobre plyty? bo jak na razie to nie widzialem jeszcze za duzo dobrych opinii o tych plytach. no jedynie to w tescie chipa chyba najgorzej nie wypadla. dzieki anyway Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 wydaje mi sie ze chodzilo mu raczej ze o to ze plyta jest sprawna))))))) ps ma claytona))) i ten sam problem z czujnikami tep.. sandra pokazuje mi ze cpu ma 27*C ))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokoloshe Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 o ja glupi, no tak. no ale 27 stopni to lepiej niz kolo 80 a na innym ustawieniu (bez tekrame probe) mam cos kolo -115. wynik marzen? ciekawe czy by komp w ogole dzialal :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokoloshe Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 masz claytona, a probowales sie cos dowiedziec od californi, bo mnie normalnie cos trafia- "pracujemy nad tym", qrfa do poniedzialku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 darowalem sobie po tym jak nie odpowiedzieli mi na meila a pytanie bylo z seri dajcie mi jakis na boga(( bios do tego syfu(( z full opcjami nadajacy sie do o/c bo ten co ma to temperatur mi nawet nie pokazuje)))) zfleszowalem najnowszy bios jakes 3 miechy temu)) i od tej pory nie pokazal sie nowy na ich serweze moze warto by gdzie indziej popytac?? poszukac biosu??! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Hej Magiki i hakery A może pokazuje ci dane w FAHRENHEIT ??? Ja też mam 110 *F ........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...