Skocz do zawartości
dexiak

neostrada 2004 plotka

Rekomendowane odpowiedzi

Przegladajac rozne fora znalazlem taka oto wypowiedz datowana na 10.10.2003.

Podpisalem roczna lojalke z tepsa na neo na poczatku wrzesnia. Miesiac abo za darmo, potem 12 mc-y platnego abo. Do tego musze kupic modem za 200 zl. Dzisiaj ci zboje przyslali mi ulotke, ze od nowego roku modemy neo beda dawac za darmo (tzn zlotowka)!!! Jak tu sie nie wkurzyc?

Czy ktos moze to potwierdzic ?

pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: jesli potwierdzi sie ta nowa promocja (modem usb za 1,22 zl) to klientow na neo znowu przybedzie. jednak 1,22 zl to i tak nie jest dla mnie wyjscie z sytuacji, poniewaz uzywam modemu ADSL na codzien, wiec modem usb z tepsy jest zbedny.

P.S. nowa uwowa na SDI - lol :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: jesli potwierdzi sie ta nowa promocja (modem usb za 1,22 zl) to klientow na neo znowu przybedzie. jednak 1,22 zl to i tak nie jest dla mnie wyjscie z sytuacji, poniewaz uzywam modemu ADSL na codzien, wiec modem usb z tepsy jest zbedny.

P.S. nowa uwowa na SDI - lol :)

Ja mam taeei pytanie...Teraz(1 wrzesnia do 31 pazdzienrika) pierwszy miesaic za neo jest zlotowke tak? plus modem 200...od 1 stycznia modem bedzie zlotowke no ale abonament jush 149 tak? to promocja jak nic 50 zeta do przodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: szogo - narazie mozemy sie tylko domyslac, ze bedzie tak jak piszesz.

MI przyszla nowa umowa o SDI wczoraj i tesh karteczka o promoci Neo od stycznia takze nie mamy sie co domyslac..

(..)Dotychczas użytkownicy usługi SDI mogli skorzystać z obniżonej opłaty aktywacyjnej (z 200 zł z VAT do 1,07 z VAT). Od 1 stycznia 2004 r. będą Państwo mogli dodatkowo zakupić modem USB po atrakcyjnej cenie - 1,22 zł z VAT (zamiast standardowej opłaty 199 zł z VAT).

Takie cos dostałem..nie ma tu mowy o abonamencie no ale promocja jest tylko teraz 1 zloty za miesiac takze abonament jush bedzie od listopada a tym bardziej stycznia normalnie chyba ze tesh bedzie promocja za pierwszy miesiac zlotowke ale w to watpie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MI przyszla nowa umowa o SDI wczoraj i tesh karteczka o promoci Neo od stycznia takze nie mamy sie co domyslac..

(..)Dotychczas użytkownicy usługi SDI mogli skorzystać z obniżonej opłaty aktywacyjnej (z 200 zł z VAT do 1,07 z VAT). Od 1 stycznia 2004 r. będą Państwo mogli dodatkowo zakupić modem USB po atrakcyjnej cenie - 1,22 zł z VAT (zamiast standardowej opłaty 199 zł z VAT).

Takie cos dostałem..nie ma tu mowy o abonamencie no ale promocja jest tylko teraz 1 zloty za miesiac takze abonament jush bedzie od listopada a tym bardziej stycznia normalnie chyba ze tesh bedzie promocja za pierwszy miesiac zlotowke ale w to watpie.

to Ci powiem, ze wypas dla ludzi z SDI.... 1.07zl aktywacja + 1,22zl modem.... toz to zadne koszty za takie lacze ;)

nie wiem jak Wy, ale ja czekam na to co dialog szykuje ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[...]

:arrow: jesli zadajesz pytania, a znasz odpowiedz (nowa umowa o SDI) to jaki to ma sens?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[...]

:arrow: jesli zadajesz pytania, a znasz odpowiedz (nowa umowa o SDI) to jaki to ma sens?

Taki sens ze wszedzie moze byc kruczek i wole sei upewnic :) Tepsa nie spi :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to Ci powiem, ze wypas dla ludzi z SDI.... 1.07zl aktywacja + 1,22zl modem.... toz to zadne koszty za takie lacze ;)

nie wiem jak Wy, ale ja czekam na to co dialog szykuje ;]

tez czekam ale tylko do konca roku jak xdsl nie wprowadza to ide do tpsa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TP SA co jakiś czas bedzie wprowadzac coraz to lepsze promocje

maja w planie do konca roku "sprzedac" 300,000 aktywacji

Ale najlepsza promocja bedzie w grudniu przed gwiazdka

wiec jak ktos moze poczekac to chyba warto :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten nowy regualmin SDI to lol jakich mało [: nie mozna wypuszczac sdi poza lokal haha, jak ktos che sasiad musi zlozyc podanie etc.. buahha ale lol jak ktos ma 20osob na sdi? to jak kazdy bedzie skladal takie podanie oni chbya zawalu dostana ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja slyszalem plotke ze w grudniu bedzie promocja i bedzie ona wygladac nastepujaco (chodzi oczywiscie o neo+) : abonament w okolicach 100zł i 512Kb/s albo około 190zł i 1Mb/s . Czy ktos moze potwierdzic ta plotke? 18 grudnia mija rok i konczy mi sie umowa. Strasznie mnie wkurzyli ostatnio i zastanawiam sie czy nie zmienic providera. A im wiecej takich promocji oo tym wiecej userow i napewo odbije sie to na jakosci polaczenie. Co o tym sadzicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ueeeeee jak potanieje do 100 to biore z miejsca :D jednak narazie u mnie w miescie nie ma neo+ mowili cos o listopadzie ale jak to bedzie to nie wiem :D a dopshe sie sklada bo moj provider od radiowki leci w ...:D nie dba o siec itd. i sie to rozlatuje a transfery ze szkoda gadac :( no nic czekam na neo+ i mysle ze jak potanieje do 100 to choc raz z tepsy bedziemy zadowoleni

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi