SpiderMAN Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Wiecej fotek tutaj - http://forum.oc-forums.com/vb/showthread.p...30&pagenumber=3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 o ja pier..nicze. sliczne! ale wyglada troche jak jakis pojemnik na kosmetyki:/ btw ciekawe jak z wydajnoscia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 extra bloczki tam pokazuja ... qrde , zeby zrobic takie cudenka trza miec talent... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 No fakt bloczki wygladaja nieziemsko, choc moze to tylko retusz zdjatek :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 O ile wiem cos o gafice komputereowe to nie sadze zeby byl to retusz.... a tak to wyyypas bloczki, najbardzjeij podobaja mi sie te odlewane :twisted: tez chce taki!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 kopara opada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 wypas :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Wypas robota choc nie moj gust. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 po prostu artystyczne dzieło mistrza .... spodziewałem się czegoś bardziej klasycznego a tu taki szok .. super wypas, jakby ktośmi dał coś takiego to bym od razu zaczął WC kompletować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 :arrow: normalnie nie wiem co powiedziec... az mi slow zabraklo. po prostu cudo. robi wrazenie, jakich malo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Bloczek full wypas. Jakbym mial taki to chyba bym sie wreszcie przekonal do okna, zeby moc to cudo podziwiac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 wyglad 11/10 :D wydajnosc - wyglada podobnie do maze'a 4 wiec przecietnie, ale kto patrzy na wydajnosc przy takim bloczku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 UUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 heh. lol. az mi gesia.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Ja piernicze... mistrzostwo !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Ktory chetny do kupienia voytarkowi tych bloczkow ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 8O czapki z głów panowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Piękna robota -naprawdę piękna, ciekawe jak z jego wydajnością :?: Chłopaki słuchajcie - jaki byłby LOL jeśli gościu miałby taki bloczek a buda szczelnie zamknięta bez okienka i w dodatku schowany w szafce :lol: Przecież sztuke trzeba ujawniać i pokazywać masom 8) Normalnie cudo choć same kształty to nie mój styl. Ja tak nie umiem :( (jeszcze) :twisted: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KREMator Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 respekcik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 bloczek jest ladny ale osobiscie wolałbym mieć mk4 :] po prostu mydelniczke to ma sie w lazience a nie w komputerze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 stare :P, ale wciaz na topie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Ludwik XIV-ty ... :lol: ... mistrzostwo świata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 8O 8O 8O Na zalinkowaych fotkach mozna zobaczyc laczenie metali. Ciekawe jak skubaniec to zrobil, bo blok po prostu powala. Trudno, wydajosc wazniejsza od wygladu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 szok :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 taki bloczek powinni sprzedawać razem z szyba do obudowy żeby wiara mogla podziwiac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 wygląda jak złoto. to jest miedziane??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 wohohoh , to jest blok. chlodzi sam rdzen ;) ciekawe jak z wydajnoscia tego bloku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Wo qrv.!! To dopiero extreme cooling, sam wygląd to piękny widok serduszko kompa chlodzone tylko!!Ciekaw jestem jakie temperaturki i co to za procek?? AMD Athlon tyle dostrzegłem!! Bardzo duże brawa dla ciebie Snap :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 temp. pewnie zajebiste... przeciez ma wlot i wylot przy rdzeniu... cienka podstawe... szybko musi odbierac cieplo... Kurcze... zarabista konstrukcja.... :D I na pewno nie taka droga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...