a_n_y Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Mam orginala i szlag mnie trafia jak cochwile slysze od siastry ze nieszanuje cdkow, wiec postanowilem zrobic kopiej taka ktorej nieszkoda tylko przegane plytki cos mi niewychodza:( macie pomysl jak to przegrac lub jakie ona ma zabespieczenia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Przegraj to clone cd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 probowalem wzielem opcje cabezpieczona gra pc i niestety nic niedalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 zeskanuj clone xxl jak zabezpieczenie polega na identyfikacji ATIP płyty cd - to bedzie ciezko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Clone XXL PL 2.0.1.5 wynik skanowania nieznane zabespieczenie:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Jeśli po uruchomieniu poszczególnych lekcji za każdym razem otwiera ci się poziom upper-intermediate z czarną planszą, to mam dla ciebie rozwiązanie :!: Tylko nie wywalaj tych "skopanych" płytek bo da się je uruchomić o ile przegrałeś je w CloneCD - z subkanałami audio i data :twisted: Jeśli jeszcze jesteś zainteresowany to się odezwij :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 no pwenie ze jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 przegraj alkoholem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 przegraj alkoholem prubowales da sie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 udalo mi sie!!!!!!!!!! dziekuje za pomoc a w szczegulnosci chcialbym podziekowac K_LUKE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 to sie pochwal moze na przyszłosc sie przyda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 skopiowalem plytke clonem z opcja odczyt danych subkanalowych + patch do euro + crak a to dostalem a majla do k_luke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...