j.h.hudy Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Poniewaz mam glosny cooler na grafice to go zdiolem i przetaktowałem na stale w biosie z 175/167 na 100/100. Teraz radiatorek grubosci 2 mm jest cieply (juz nie goracy). I teraz pytanie: czy tak odkrecona karta moze sie uszkodzic? Wynik w 3dmark 246pkt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Może ale nie musi przeciesz opisałem ci to w innym topiku :? jeżeli grafa chodzi ci full stable przez 5godz ostrego benchmarkowania to znaczy że jest wszystko ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Karta po 30 min. 3dmark byla stabilna,kom chodzi 12 godzin na dobe i nic sie nie dzieje. fajny jest ten bios editor bo zmienilem sobi komunikat powitalny na GeForceFX5200 256MB RAM. aha,tam jest taka opcja 'device ID' i czy moge to zmienic i co mi to da? (w tej opcji sa do wyboru nazwy kart graficznych) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Nie ruszaj device ID; ten wpis pozwala systemowi/sterownikom na poprawne identyfikowanie modelu karty. Samym wpisem w biosie nie zmienisz swojej karty w FX5200; powitanie sobie możesz ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Nie ruszaj device ID; ten wpis pozwala systemowi/sterownikom na poprawne identyfikowanie modelu karty. Samym wpisem w biosie nie zmienisz swojej karty w FX5200; powitanie sobie możesz ;] :lol: koles chce zmienic mx200 na fx5200 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 a bedzie mial i tak badziewna wydajnosc... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Po co downclockowałeś mem @100 8O Tym głównie "zabiłeś" jakąkolwiek wydajność. A pamięci nie są chłodzone przez wiatrak. Pozatym spraw sobie dobry radiator (nie musi być specjalnie duży) i GPU będze spokojnie chodzić @175. Mój 2mx ma właśnie taki radiatorek i defaultowo ma 175 a chodzi nawet @200. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 czy wlaczyc opcje fast write w progsie bios editor? i co pozatem zrobic z ta karta jeszcze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...