noose Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Witam. Mam taki blad 0x00000050 PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA, wyczytalem na stronach MalegoMiekkiego, ze to wina nowego sprzetu :? nic nie wymienialem :( te bledy pokazuja mi sie tylko jak gram w gre "HALO" :? jakies rady?? pozdrawiam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 eee - może za mały swap? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 a jak "odkrecisz" sprzet to tez tak masz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Myszaqu: 385MB to malo :?: Chaos: nie mam kreconego do halo :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 http://search.microsoft.com/search/results...AREA&View=en-us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 mnie to sie pojawiało jak był proc przekrecony a w sumie to jak mu papu (prądu) brakowało :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 http://search.microsoft.com/search/results...&View=en-usczytalem to :( tam jest napisane o easy cd creator - nie korzystam, albo o zmianie w sprzecie - tez nie mialem :( wiec zgon :? moze to byc wina DX9.0b :?: sproboje troszke napiecie podniesc, moze mu sie polepszy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Ok sprawa zalatwiona ;] najnowsze Catalisty wgrane i ruszylo :P dzieki wszystkim :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...