Skocz do zawartości
tomasir

Jesteś skate (lub się znasz)? WCHODŹ!

Rekomendowane odpowiedzi

NO właśnie mam taki mały problem. Mój mały bracholek troszkę się napalił i próbuje śmigac na deskorolce. Ale zabardzo nie zna podstaw a ja tylko na rolkach jeździłem. Chcę mu znaleźć jakieś filmy (video, lub na komputerze) dzięki którym mógłby się nieco poduczyć. Raczej chodzi o podstawy typu kick flip, ollie (chyba tak się pisze), heelflip, i inne "proste" tricki.

Gdzie czegoś takiego szukać?

Na allegro znalazłem coś niecoś ale to raczej dla bardziej zaawansowanych.

Może jakieś stronki w necie polecicie?

Z góry dziękuję...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka numerów to sama mam. Ale tu raczej chodzi o pokazanie czegoś w bardziej realnei niżtylko kilka zdjęć. A poza tym w każdym numerze bodajrze tylko 1 trick był ...

Ale mimo wszystko dziękuję za odpowiedź

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkei dzięki - o czymś takim właśnie myślałem.

A Azyl: Kaazy nie używam, a dodatkowo myślałem o legalnych filmikach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chce sobie w tych klimatach posiedzieć, to niech zapozna najlepiej jakiś skaetów :)

A co do medium- masa jest gazetek i podziemnych i oficjalnych. Mi tam podoba się program TV "eX" i to w dodatku po polsku. Ciągle nadają różne ekstremalne sporty, nagrania z imprez, video ze streatu, masa BMX-ów, deskorolek przede wszystkim, jest i motocross, wind surfing, sporty ziomowe, wyścigi motocyklowe i rowerowe, skuteru śnieżne....itp....no non stop coś tam się dzieje, legendy sportów ekstremalnych, jakieś czasem odloty w stylu jack ass :P Mi ten program bardzo sie podoba- normalnie respekt - co ci ludzie odwalają na rampach, to aż oczy wychodzą z orbit O_O BARDZO POLECAM eX!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi