tomasir Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 NO właśnie mam taki mały problem. Mój mały bracholek troszkę się napalił i próbuje śmigac na deskorolce. Ale zabardzo nie zna podstaw a ja tylko na rolkach jeździłem. Chcę mu znaleźć jakieś filmy (video, lub na komputerze) dzięki którym mógłby się nieco poduczyć. Raczej chodzi o podstawy typu kick flip, ollie (chyba tak się pisze), heelflip, i inne "proste" tricki. Gdzie czegoś takiego szukać? Na allegro znalazłem coś niecoś ale to raczej dla bardziej zaawansowanych. Może jakieś stronki w necie polecicie? Z góry dziękuję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 moze masz jakiegos znajomego ze starymi numerami Ślizgu tam bylo cos takiego jak szkola triku ...moze masz jakiegos znajomego ze starymi numerami Ślizgu tam bylo cos takiego jak szkola triku ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Kilka numerów to sama mam. Ale tu raczej chodzi o pokazanie czegoś w bardziej realnei niżtylko kilka zdjęć. A poza tym w każdym numerze bodajrze tylko 1 trick był ... Ale mimo wszystko dziękuję za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 poszukaj w internecie jakis stron o desce i na nich sa filmy(krotkie sekwencje) z pokazanymi tymi prostszymi trikami na odpowiednim zwolnieniu !! :) np. tutaj :) http://www.magazyn.deskorolka.pl/index.php?str=video Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 wpisz w kazaa cos w stylu skate lub skatebording Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 np. tutaj :)http://www.magazyn.deskorolka.pl/index.php?str=video Wielkei dzięki - o czymś takim właśnie myślałem. A Azyl: Kaazy nie używam, a dodatkowo myślałem o legalnych filmikach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 >> Tony Hawk Pro Skater 4 :) I dużo plastrów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 >> Tony Hawk Pro Skater 4 :) I dużo plastrów ;) :D A sam znalazłem jeszcze trochę filmów na www.decha.net więc mam nadzieję iż mały będzie zadowolony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Pokaż twojemu małemu "ziomkowi" :wink: jak skate wypieprzają się zjerzdzając z poręczy (wiadomo na czym lądują) odrazu mu się odechce :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 polecam obejrzeniei trickow robionych przez "Jackass" ;) to juz napewno mu sie odechce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Jeżeli chce sobie w tych klimatach posiedzieć, to niech zapozna najlepiej jakiś skaetów :) A co do medium- masa jest gazetek i podziemnych i oficjalnych. Mi tam podoba się program TV "eX" i to w dodatku po polsku. Ciągle nadają różne ekstremalne sporty, nagrania z imprez, video ze streatu, masa BMX-ów, deskorolek przede wszystkim, jest i motocross, wind surfing, sporty ziomowe, wyścigi motocyklowe i rowerowe, skuteru śnieżne....itp....no non stop coś tam się dzieje, legendy sportów ekstremalnych, jakieś czasem odloty w stylu jack ass :P Mi ten program bardzo sie podoba- normalnie respekt - co ci ludzie odwalają na rampach, to aż oczy wychodzą z orbit O_O BARDZO POLECAM eX!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Ex oczywiście on ogląda, ale wytłumacz mu iż na początek trzeba się podstaw uczyć a nie od razu będzie się 720 grab robić ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 pokop po necie w poszukiwaniu nazwiska: Rodney Mullen jest to koles ktory wymysli praktycznie wszystkie tricki jakie mozna dzis ogladac na filmach i ulicach - moze znajdziesz gdzies jakas szkolke trikow ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Ex oczywiście on ogląda, ale wytłumacz mu iż na początek trzeba się podstaw uczyć a nie od razu będzie się 720 grab robić ... :wink:Jak mu nie będzie wychodzić to zobaczysz zmięknie :), i zacznie się uczyć od podstaw tego trudnego sportu :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Mi tez nie wychodziło i czasem tak obolały wracałem do domu iż nawet rolek nie mogłem zdjąć, ale trzeba być upartym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon2f Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 ja chciałem sobie kupic deske za 1300 zł w niemczech 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Najlepiej jak mu ktos pokaze co i jak. Najlepszy sposob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadrys_23 Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Podstawa to oli iw wyrzrj skaczesz to wiecej ci wychodzi pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Podstawa to oli iw wyrzrj skaczesz to wiecej ci wychodzi pozdr Tak, to na razie najlepsza rada. Szkoda tylko, że nie po Polsku... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Pokaz mu Jackassy :lol: Ewentualnie filimiki z THPS (obojetnie ktorej, i tak wiekszosc byla efektowna :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...