Mysia Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Mam kamerke Creativa [taka szara nieduza, zgina sie] z ktora ostatnio sa problemy. Podczas pobierania obrazu z kamerki (np przez web cam go control) komputer sie restartuje. Probowalam innych programow uzywac i nic, dalej to samo. Na innych komputerach niz moj tez sie tak dzialo. Czy ktos moze mi powiedziec co jest nie tak i jak to naprawic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Witamy kobiete na naszym forum !!!!!!!!!!!!!!!!!! Niestety nie mam zielonego pojecia co sie moze dziac z ta kamerka . Moze sprawdz wszystkie przewody czy dobrze sa podpaiete a może ci gdzieś upadła ????? Pozdrawiam "widze że koleżanka też z Krakowa" 8O :twisted: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Witamy kobiete na naszym forum !!!!!!!!!!!!!!!!!! Niestety nie mam zielonego pojecia co sie moze dziac z ta kamerka . Moze sprawdz wszystkie przewody czy dobrze sa podpaiete a może ci gdzieś upadła ????? Pozdrawiam "widze że koleżanka też z Krakowa" 8O :twisted: :lol: miałes pomóc a nie podrywac :> ja też nie bałdzo wiem co z kamerką ale jak juz zacznie działac to zapraszamy do wrzucenia zdjęcia do topiku pokaz swoja twarz na oślej :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Ja wiem co jest nie tak - kamerka sie zepsuła :lol: Jak masz jana gwarancji to tylko ona moze ja uratować :D . MOże jakiskonflikt przerywań :?: :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Ja tam nie musze podrywać :))))) Jakbym podrywał to powiedziałbym : "Hej mała chciałabys sie przejechać moim turbo hyper mega tunning kaszlem????????" "Lecisz na mnie wiem o tym bo stoja ci sutki jak wentyle od Stara " "Idziemy na dyske do mnie na wieś bo niezłą jazde tam zapodaja i tanie piguły są " :D :D :D :D Chciałem tylko miło przywitać :) A co do kamerki to sprawa mnie intryguje :) i sam nie moge sie doczekac rozwiązania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Mam kamerke Creativa [taka szara nieduza, zgina sie] z ktora ostatnio sa problemy. Podczas pobierania obrazu z kamerki (np przez web cam go control) komputer sie restartuje. Probowalam innych programow uzywac i nic, dalej to samo. Na innych komputerach niz moj tez sie tak dzialo. Czy ktos moze mi powiedziec co jest nie tak i jak to naprawic? Restart systemu(win 2000/XP) jest powodowany podczas awarii systemu. Do awarii moga doprowadzić kiepskie sterowniki. Fakt że dzieje sie to na róznych programach wskazuje własnie na sterownik. Jeżeli nie jest to sterownik to możliwe że kamera jest uszkodzona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Ja też mam problem tylko z inną kamerką ale postanowiłem dokleić się do tego tematu. Mianowice moja kamera to LOGITECH CLICKSMART 310. Wszystko działa super do momentu gdy zacznę zgrywać video lub zdjęcia. Po kilku lub czasem nawet po jednym obraz z kamery znika (tak jak by wogóle nie była podłączona). Można oczywiście odłączyć kamerę i podłączyć jeszcze raz (USB) i znów zaczyna działać, ale historia się powtarza. Czytałem w helpie że to wina systemu (w moim przypadku WIN98SE), że czasem mogą być konflikty z grafą lub z urządzeniem przechwytywania obrazu (Multimedia), ale robiłem wszystko co zalecali i nic! Może ktoś coś wie na ten temat. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...